ÄKS

Urho peittosi Kooveen 2-5

11.03.2018 08:42
Urho haki nousuhaaveiden kannalta isot pisteet Tampereelta, kun alkukauden kakkosdivaria pelannut Koovee taipui Urhon käsittelyssä lukemin 2-5.

Ensimmäisessä erässä Roope Vainikainen ja Petteri Rahikainen iskivät Urhon kahden maalin johtoon. Urholla oli paikkoja johtaa ottelua useammallakin maalilla, mutta mainiosti pelannut Kooveevahti piti lukemat siedettävänä.

Toisessa erässä Koovee pääsi ylivoimalla peliin mukaan. Jäähyt sekoittivatkin hieman Urhon peliä, mutta erätauolle päästiin jälleen kahden maalin johdossa, kun Kim Nabb osui. Maalin suulla pelanneella Jussi Pinoniemellä oli toisessa erässä huomattavasti enemmän töitä.

Kolmannessa erässä Urho iski jälleen kahdesti, ja naulasi tasaisen ottelun itselleen. Nabb ja Rahikainen iskivät illan toiset itselleen, ja pisteet matkasivat Suolahteen.

Urholla on nyt kasassa kolme voittoa neljästä pelistä. Ottelut jatkuu heti sunnuntaina, kun Suolahteen saapuu vieraaksi Hokkarit Hämeenkyröstä. Ottelu alkaa kello 17.

Urhon tehopelaajat: Kim Nabb 2+1, Petteri Rahikainen 1+0, Petteri Arkko 1+0, Roope Vainikainen 1+0, Sami Pekkala 0+1, Alex Vanhala 0+1, Kristian Liimatainen 0+1, Jarmo Tirkkonen 0+2, Joni Aho 0+1, Jari Oranen 0+1, Jussi Pinoniemi 25 torjuntaa.

Koovee II – Urho 2-5(0-2)(1-1)(1-2)