Urho rallatteli voittoon ja on viimeistelyä vaille kakkosdivarilainen

12.03.2018 10:04
Ja nyt kakkosdivariin!
Urho rallatteli kaksinumeroiset taululle sunnuntaina, ja on enää viimeistelyä vailla valmis kakkosdivarijoukkue ensi kaudelle.

Sunnuntaina Suolahteen saapui vieraita Hämeenkyröstä, kun sarjakolmonen Hokkarit saapui haastamaan sarjakakkosta Urhoa. Pelissä oli siis isot panokset, perinteinen kuuden pisteen ottelu.

Jo ensimmäisestä erästä lähtien näki, että kotijoukkue oli päättänyt ottaa vierailtaan luulot pois. Kauden ennätysyleisön edessä hurmioon päässyt Urho taiteili näyttäviä kuviota vaihto toisensa jälkeen, ja erätauolla taululla komeilikin lukemat 4-0. Toisessa erässä vieraat saivat aikaan pari kavennusmaalia, mutta Urho oli päättänyt, että tänään ei mitään jää sattuman varaan. Maali toisensa jälkeen johto kasvoi, ja erätauolla oli jo 10 maalia kasassa, tilanne 10-3.

Viimeinen erä pelailtiin alta pois, ja siinä sivussa taululle iskettiin vielä kuusi maalia kotijoukkueen toimesta. Vieraat joutuivat lähtemään tyhjin käsin kohti Hämeenkyröä. Tämä voitto tarkoitti sitä, että Urhon ensi kauden kakkosdivaripaikka on enää yhden voiton päässä. Jäljellä on kolme ottelua, joista ensimmäinen ensi lauantaina Tampereella Ikurin Virettä vastaan. Sunnuntaina palataan kotikaukaloon, vastustajana Pirkkalan Pingviinit. Ensi viikon lauantaina pelataan kotiottelu Koovee II vastaan.

Urhon tehopelaajat: Kristian Liimatainen 4+0, Jere Suonikko 3+1, Toni Pekkala 1+3, Joni Aho 3+1, Roope Vainikainen 1+3, Sami Pekkala 0+3, Antti Temonen 2+1, Lasse Riitesuo 0+3, Alex Vanhala 0+2, Vertti Ruotsalainen 2+0, Petteri Rahikainen 0+2, Petteri Arkko 0+2, Teemu Raatikainen 0+2, Olli Kuusjärvi 0+1, Jarmo Tirkkonen 0+1, Kim Nabb 0+1, Jari Oranen 0+1. Lasse Palhomaa 31 torjuntaa.

Urho – Hokkarit 16-4 (4-0)(6-3)(6-1)