Sarjakärkeä pitävä Urho rökitti Keupaa jo toistamiseen

05.11.2017 11:14
Kuva Urhon Fb -sivulta.
Suolahdessa nähtiin lauantaina viime viikkoisen Keuruun kamppailun jatko-osa. Ottelussa verkko heilui jälleen tasaiseen tahtiin molemmissa päissä.

Jo ensimmäisessä vaihdossa Keupa siirtyi 0-1 johtoon. Tämän jälkeen Urho iski kuitenkin nopeaan tahtiin viisi maalia, ja siirtyi jo pienoiselle karkumatkalle. Tästä alkoi kuitenkin varsinainen iloittelu, kun erätauolle poistuttiin lopulta käsipallolukemissa 7-5. Toiseen erään maalintekotahti laski roimasti, ja viimeiseen erään päästiinkin lähtemään kotijoukkueen kahden maalin johdossa. Kolmanteen erään palasi pukukopista sisuuntunut kotijoukkue, joka löi viimeisen naulan arkkuun voittamalla erän tyylipuhtaasti 5-0. Urhon maalilla torjui Lasse Palhomaa, jolle kertyi kaikkiaan 38 torjuntaa. Tällä tuloksella Urho jatkaa edelleen sarjakärjessä puhtaalla pelillä. Seuraavana oleva JIlves on kahden pisteen päässä, yhden ottelun enemmän pelanneena.

Urhon tehopelaajat: Juho-Matias Suonikko 2+2, Kim Nabb 4+2, Sami Pekkala 3+0, Jere Suonikko 0+5, Petteri Rahikainen 1+4, Matias Kunelius 2+3, Lasse Riitesuo 1+0, Eetu Karvonen 1+0, Toni Pekkala 0+1, Teemu Raatikainen 0+1, Simo Niemi 0+1, Henri Maukonen 0+1, Topi Kautto 0+1.

Seuraavan kerran kotikaukalossa taistellaan lauantaina 25.11. kun vastaan saapuu Hollolasta HC Giants Akatemia. Tässä välissä Urho pelaa kolme vierasottelua Pelikaaneja, JIlvesta sekä HC Giants Akatemiaa vastaan.

Urho – Keupa 2 14-7 (7-5)(2-2)(5-0)