Urho tylytti Ilvestä Murskaamossa

11.02.2018 10:24
arkistokuva
Urhon kiekkomiehistö otti lauantaina viikonlopun ensimmäisessä kotiottelussa suurinumeroisen voiton, kun Jämsästä saapunut Ilveslauma kaatui tylyin 10-2 lukemin.

Urho paketoi ottelun käytännössä ensimmäisessä erässä, jossa se iski taululle viisi maalia. Toisen erän alkuun Ilves sai pari kavennusmaalia, mutta Urhon meno ei tästä rauhoittunut. Viimeiseen erään lähdettiin jo selvässä 9-2 johdossa. Viimeinen erä alkoi paikoitellen näyttää jo voimien säästelyltä huomista HPK-ottelua varten. Numeroita kaunisteltiin vielä sen verran, että kymppi saatiin kotijoukkueen osalta rikki. Kaikenkaikkiaan Urholta väkevä esitys, ja karsintapaikka alkaa olla sinettiä vaille valmis.
Urhon ottelut jatkuu heti huomenna sunnuntaina, kun kotikaukaloon Suolahteen saapuu HPK Icedogs Hämeenlinnasta. Ottelu alkaa kello 15.
Urhon tehopelaajat: Kim Nabb 1+4, Juho-Matias Suonikko 2+0, Kristian Liimatainen 1+1, Petteri Rahikainen 2+1, Jere Suonikko 0+2, Lasse Riitesuo 2+0, Antti Temonen 0+2, Roope Vainikainen 0+2, Alex Vanhala 0+1, Jari Oranen 0+1, Matias Kunelius 0+1. Maalilla Jussi Pinoniemi 25 torjuntaa.

Urho – JIlves 10-2 (5-0)(4-2)(1-0)