Urholla musta viikonloppu kakkosdivisioonassa

11.02.2019 11:01
(arkistokuva)
Urhon edustuskiekon taival jääkiekon kakkosdivisioonassa jatkui viikonloppuna tuplapeleillä Ikurin Virettä vastaan.

Kotijoukkueen vahvuudesta tippui viikon mittaan kahden kentällisen verran pelaajia erinäisten sairasteluiden vuoksi pois, ja lähtökohdat viikonloppuun olivat todella hankalat. Jo ensimmäisessä erässä vierailijat asettuivat kuskin paikalle, ja kokeneet pelaajat käyttivät tylysti hyväksi Urhon virheet.

Toisessä erässä Matias Kunelius sai iskettyä Urhon ainokaisen, mutta se ei paljon lohduttanut Ikurin takoessa taululle pari maalia lisää. Kolmannessa erässä Vire iski vielä neljä maalia, ja täten numerot kasvoivat tylyiksi.

Lauantai 9.2. Urho – IK-VI 1-10 (0-4)(1-2)(0-4)

Sunnuntaina Urhon bussin nokka suuntasi Tesomalle, jossa edellispäivän vastus kohdattiin uudemman kerran. Ensimmäisessä erässä Urho roikkui vielä hyvin pelissä mukana. Sunnuntaiksi toipunut Antti Temonen iski Urhon ainokaisen, ja vastustaja iski kolme kertaa. Näistä viimeisin tuli harmillisesti aivan erän lopussa. Erätauolle lähdettiin siis 3-1 lukemista.

Toisessa erässä kotijoukkue sitten osoitti jälleen tylyä viimeistelyä, kun se iski viisi maalia Urhon yhtä vastaan. Jiri Suonikko iski ylivoimalla kavennuksen, mutta tässä vaiheessa tilanne oli jo lohduton 8-2 kotijoukkueelle. Kolmanteen erään ei siis juuri panosta jäänyt. Suonikko iski illan toisen maalinsa, mutta myös Vire iski kolme kertaa, näin ollen sunnuntailtakaan ei paljoa käteen jäänyt. Tulevan viikon tavoitteena onkin saada sairatupa tyhjäksi, ja päästä treenaamaan täysipainoisesti kohti lauantain kotiottelua.

Ensi lauantaina Urho pelaa siis runkosarjan viimeisen kotiottelunsa, kun vastaan saapuu Kangasalan Kisa-Eagles. Runkosarjaa on jäljellä vain kaksi ottelua, jonka jälkeen alkaa playoffit, joihin Urho on jo varmistanut paikkansa.

Sunnuntai 10.2. IK-VI – Urho 11-3 (3-1)(5-1)(3-1)