Urholle kauden avausvoitto lauantaina Suonenjoella

06.10.2019 12:26 (muokattu 06.10.2019 12:31)
Arkistokuva. Kuva: Valtteri Vainio
Urhon kiekkomiehistö nappasi lauantaina kauden avausvoittonsa, kun se matkasi toiseen vierasotteluunsa Suonenjoelle. Ottelusta muodostuikin monivaiheinen näytös, jossa pisteet lopulta matkasi Suolahteen.

Loukkaantumisten, kertausharjoitusten ja muiden sattumien piinaama Urho sai jalkeille 14 kenttäpelaajaa, mutta tämä ei menoa haitannut, kun Urho iski alkutahdit ottelussa etenemällä nopeasti 0-2 johtoon Jiri Suonikon ja Patrik Jääskeläisen maaleilla. Sukika sai aikaan kavennuksen, mutta erätauolle edettiin 2-3 vierasjohdossa Elmeri Qvintuksen osuessa maalipuiden väliin.

Toisessa erässä Urho johti parhaillaan jo 2-5, kun Lasse Riitesuo ja Tuukka Halttunen osuivat kerran kumpainenkin. Erän lopulla kotijoukkue sai kuitenkin iskettyä tärkeät kavennusmaalit ohi Urhomaalilla torjuneen Lasse Palhomaan, ja taukotilanne oli kutkuttava 4-5.

Kolmannen erän alussa Sukika iski pelin tasoihin, ja tasatahdissa edettiin pitkälle kolmatta erää. 53 minuutin kohdalla Urhon pelatessa alivoimaa, iski kuitenkin Patrik Jääskeläinen toistamiseen, ja tällä osumalla pisteet matkasivat Suolahteen.

Urhon pelit jatkuvat heti tänään sunnuntaina, kun Murskaamoon saapuu vieraaksi Lapinlahdelta LL-89.

Sukika – Urho 5-6 (2-3)(2-2)(2-1)