Urholle kova vierasvoitto Tampereelta

25.11.2018 10:52
Arkistokuva: Kuvamiehet
Ikurin Vire – Urho 3-4 (1-2)(1-0)(1-2)

Urhon edustuskiekko lähti lauantaina haastamaan sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvaa Ikurin Virettä Tampereelle. Ensimmäisestä erästä lähtien Urho kuitenkin löi vahvaa painetta kotijoukkueen päätyyn, ja Vire oli pulassa avauspelaamisessa. Vire karkasi 0-1 johtoon kesken Urhopainostuksen erän puolivälissä. Janne Mäkiaho kuittasi tilanteen kuitenkin pian, ja erän loppupuolella Lasse Riitesuo iski ylivoimalla Urhon 1-2 erätaukojohtoon.

Toiseen erään kotijoukkue sai ylivoimalla lentävän lähdön ja tasoitti pelin. Urho loi kuitenkin paikkoja liukuhihnalta, ja johtomaali oli välillä senteistä kiinni. Erätauolle lähdettiin tasatilanteesta. Kolmannessa erässä kapteeni Sami Pekkala räväytti kiekon yläkulmaan, ja vieraat jälleen johtoon. Vire tasoitti ottelun tehokkaan ylivoimansa ansiosta, mutta erän lopulla hienon ottelun pelannut Aleksi Väisänen iski vieraille voittomaalin. Erän lopulla Vire loi vielä pari paikkaa, mutta vieraat maalivahti Riku-Petteri Luoman johdolla kestivät, ja voitonjuhlat olivat valmiina alkamaan.

Seuraavan kerran Urho pelaa ensi lauantaina, kun se matkaa Kangasalalle Kisa-Eaglesin vieraaksi.