Urholle niukka tappio Valkeakoskella

21.10.2018 10:33
Valkeakoskella nähtiin lauantaina todellinen jännitysnäytelmä kun kotijoukkue Kiekko-Ahma nappasi pisteet Urholta. Siipirikkoisena otteluun lähtenyt vierasjoukkue laittoi tosissaan kampoihin viime kausien kestomenestyjälle, mutta jäi tällä kertaa ilman palkintoa.

Ensimmäinen erä sai Urhon kannalta ikävän alun, kun Ahma siirtyi heti erän alussa 1-0 johtoon. Urho pääsi hakemaan tasoitusta pariin otteeseen ylivoimalla, mutta pienen huolimattomuuden johdosta Ahma kuitenkin pääsi rokottamaan alivoimalla, ja tauolle lähdettiin 2-0 lukemista.

Toisessa erässä nähtiin sisuuntunut vierasjoukkue. Erätauolla oli jälleen rivit kaventunut loukkaantumisten vuoksi, mutta kaukalossa nähtiin täysin eri Urho. Ensin Teemu Raatikainen iski kavennuksen, ja myöhemmin Jarmo Tirkkonen iski tasoituksen. Lisämaaleihin oli hyviäkin paikkoja, mutta tällä kertas ei edes onni ollut myöten.

Kolmannessa erässä jäähyt sotkivat peliä puolin jos toisin, ja ratkaisu roikkui ilmassa vuoron perään molemmissa päädyissä. Kotijoukkue onnistui iskemään kiekon kerran ohi Jussi Pinoniemen, kun taas Urho ei tolppaa lähemmäksi maalia päässyt. Tiukan väännön jälkeen siis pisteet jäivät Valkekoskelle.

Urho jatkaa pelejään lauantaina kotikaukalossa, kun vastaan saapuu sarjan kärkikahinoissa oleva Uplakers Ylöjärveltä. Ottelu alkaa kello 16:00.

Kiekko-Ahma – Urho 3-2 (2-0)(0-2)(1-0)