ÄKS

Urholle rökäletappio Valkeakoskelta

18.11.2018 19:19
Kiekko-Ahma – Urho 12-3 (5-2)(4-1)(3-0)

Urhon kiekkomiehistö kävi sunnuntaina hakemassa revanssia Valkeakoskelta, kun se matkasi Ahman vieraaksi. Heti pelin alusta kotijoukkue iski kiekon peräti viisi kertaa Urhomaaliin, vain viiden minuutin sisään. Välissä Urho iski vain kerran, kun Ilmari Åsenbrygg taiteili kotijoukkueen kavennuksen. Erän loppupuolella Lasse Riitesuo pääsi kaventamaan vielä lukemiin 5-2.

Toisessa erässä sama ralli jstkui, kotijoukkue vei ja Urho vikisi. Neljä kertaa kaivettiin kiekkoa vieraiden maalista, ja vieraat itse iskivät vain kerran. Tämän maalin iski Janne Mäkiaho. Kolmas erä oli lähinnä pelailua, mutta hyvän pelin pelannut kotijoukkue iski vielä kolmesti kiekon maaliin. Urho matkaa siis iso tappio niskassa kotiin.

Seuraavan kerran Urho pelaa ensi lauantaina, kun se matkaa Tampereelle Ikurin Vireen vieraaksi.