Urholle rökäletappio Ylöjärvellä

29.10.2018 12:17
Urho oli voimaton sarjakärjen käsittelyssä lauantaina, kun Ylöjärven Uplakers haki pisteet Suolahdesta lukemin 3-10 (2-3)(1-3)(0-4)

Ensimmäisessä erässä maaleja iskettiin vielä vuorotahtiin. Urhon maaleista vastasivat Matias Kunelius sekä Antti Temonen. Vieraat iskivät kiekon kolmesti Urhon verkkoon, ja tauolle lähdettiin 2-3 tilanteesta. Läpi ottelun tekopaikkoja luonut kotijoukkue oli huomattavasti vieraitaan tehottomampi, ja varsinkin toisessa erässä Uplakers käytti tilanteensa armottomasti hyväkseen. Toisessa erässä Toni Pekkala pääsi kaventamaan tilanteen lukemiin 3-6, joissa lähdettiinkin erätauolle.

Kolmannessa erässä vieraat menivät menojaan, ja Urhon hakiessa vimmatusti kavennusta rokottivat kotijoukkuetta vielä neljä kertaa. Urhon maalilla Jussi Pinoniemelle kirjattiin 43 torjuntaa, ja vastustajan päädyssä Eemeli Selinille 34 torjuntaa.

Urho jatkaa otteluitaan lauantaina Tampereella, ja sunnuntaina bussin nokka suuntaa kohti Nokiaa.

Urho – Uplakers 3-10