Urholle tappio jännittävässä ottelussa Nokian Pyryä vastaan

05.11.2018 10:28 (muokattu 05.11.2018 10:49)
arkistokuva
Nokian Pyry syötti karvasta kalkkia Urholle sunnuntaina, kun bussin nokka suuntasi hyvin nukutun yön jälkeen kohti viikonlopun toista vierasottelua.

Ensimmäisessä erässä Urho sai lauantain tapaan otteluun lentävän lähdön, kun Lasse Riitesuo iski avausmaalin jo viiden minuutin pelin jälkeen. Ensimmäinen 10 minuuttia olikin Urholta raikasta peliä, mutta sen jälkeen alkoivat vaikeudet. Erän lopulla Pyry iski kaksi maalia, joista toinen aivan erän lopussa. Erätauolle lukemissa 2-1.

Toisessa erässä mentiin päästä päähän, ja tilanteita tuli molemmille solkenaan. Kotijoukkue iski kiekon verkkoon kovalla prosentilla, ja karkasi erässä 5-2 johtoon. Urhon erän ainokaisen iski jälleen Riitesuo.

Kolmannessa erässä nähtiin jälleen sitä tuttua Urhokiekkoa, kun erän alussa Kristian Liimatainen iski kavennuksen. Hieman ennen puoliväliä Liimatainen iski ottelun toisen maalin, ja ero kaventui jälleen. Vimmatusta loppukiristä kertoo vastustajan maalivahdin 18 torjuntaa pelkästään viimeisessä erässä, mutta tällä kertaa tolppia lähemmäs nokialaisten maalia ei päästy. Pisteet jäivät Nokialle lukemin 5-4.

Otteluiden puolesta Urho huilaa tämän viikon, ja tositoimiin palataan jälleen lauantaina 17.11. kun kotikaukaloon saapuu vieraaksi Hämeenkyrön Hokkarit.

Pyry AK – Urho 5-4 (1-2)(3-2)(0-2)