Urholle täydet pisteet lauantain kotiottelusta

09.12.2018 15:36 (muokattu 09.12.2018 15:37)
Arkistokuva: Kuvamiehet
Urho pelaa viikonloppuna kaksi kotiottelua, ja näistä ensimmäinen päättyi lauantaina riemukkaisiin tunnelmiin kun Mäntästä saapunut KPK kaatui lukemin 6-3.

Ensimmäisessä erässä ensitahdit löi Antti Temonen, joka iski kiekon vieraiden verkkoon. Erän puolivälissä KPK sai pelin tasoihin, mutta erän lopulla Lasse Riitesuo iski ylivoimalla Urhon erätaukojohtoon.

Toisessa erässä Temonen jatkoi maalitehtailuaan, iskemällä erän alussa ja erän puolivälissä kiekon reppuun, täydentäen hattutempun. Erän loppupuolella KPK sai aikaan kavennuksen, Urhon ylivoimaviisikon nukahtaessa pahemman kerran. Erän lopulla mahtavaa ottelua pelannut Temonen iski jälleen, tällä kertaa ylivoimalla. Erätauolle lähdettiin siis lukemissa 5-2.

Kolmannen erän alussa KPK pääsi yrittämään kavennusta rangaistuslaukauksesta, mutta Urhomaalilla hienon pelin pelannut Riku-Petteri Luoma (47 torjuntaa) kesti. Kavennuksen mänttäläiset saivat lopulta aikaan erän puolivälissä, ja tilanne oli 5-3. Urholle tarjottiin tämän jälkeen kahden miehen ylivoimaa, jota se ei jättänyt käyttämättä. Pitkän pyörityksen päätteeksi kapteeni Sami Pekkala iski kiekon maaliin, ja voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä. Pisteet jäivät Suolahteen, ja heti huomenna koittaa uusi taisto, kun Ylöjärven Uplakers saapuu Murskaamoon.

Pelissä vietetään myös pikkujouluja, ja mukana menossa on muun muassa joulupukki sekä perinteiset kinkkuarpajaiset. Urho – Uplakers Suolahden jäähallissa sunnuntaina 9.12. kello 15:00.

Urho – KPK 6-3 (2-1)(3-1)(1-1)