Urholle vakuuttava vierasvoitto Nokialta

13.10.2018 15:43 (muokattu 13.10.2018 15:53)

Pyry Ak – Urho 3-6 (0-2)(2-2)(1-2)

Urho haki vakuuttavan vierasvoiton kauden toisessa pelissä Nokialla. Kakkosdivisioonan hämeen lohkon kamppailussa Urho oli kuskin paikalla lähes koko ottelun ajan pelaten ehjän 60-minuuttisen. Ensimmäisessä erässä kuskin paikalle hypännyt Urho meni Jussi Tikanmäen ja Lasse Riitesuon maaleilla 0-2 johtoon. Kauden ensimmäisen pelinsä maalilla pelannut Jussi Pinoniemi (45 torjuntaa) esitti viimeisenä lukkona vakuuttavia otteita.

Toisessa erässä jäähyt rikkoivat peliä, ja erässä maalit tasattiin lukemin 2-2. Maaleista vastasivat jälleen Tikanmäki sekä Ilmari Åsenbrygg. Kolmanteen erään Urho sai hyvän lähdön, ja Toni Pekkala sekä Teemu Raatikainen iskivät maalit mieheen. Pyry sai vielä kavennuksen aikaan, mutta pisteet matkasivat vastustamattomasti Suolahteen.

Pelit jatkuu ensi lauantaina Valkeakoskella, kun Urho matkaa Kiekko-Ahman vieraaksi.