Urholle vieraspisteet Hollolasta – Urho jatkaa sarjakärjessä neljän pisteen kaulalla

19.11.2017 18:19
Kuva Urhon Fb -sivulta.

Urhon kiekkomiehistö suuntasi lauantaina Hollolaan, jossa isäntänä toimi HC Giants Akatemia.

Sarjakärjen ottelun alku oli todella nihkeä, ja vastustaja rokottikin kaksi kertaa Urhon tuskaillessa maalinteon kanssa. Toisessa erässä Urho sai hanat auki, ja vieraat mättivät viisi maalia vastustajan jäädessä nollille. Tässä vaiheessa peli alkoi väistämättä kääntyä vieraiden hallintaan. Kolmanteen erään verkko heilui vielä viisi kertaa, ja kotimatkalle lähdettiin 2-11 voitto taskussa. Maalin suulla Jussi Pinoniemi torjui kaikkiaan 25 kertaa, kun vastustajan maalivahdille kirjattiin peräti 77 torjuntaa.

Urho jatkaa sarjakärjessä neljän pisteen erolla Pelikaaneihin sekä JIlvekseen. Ensi lauantaina pelataan jälleen kotikaukalossa, kun vastaan saapuu revanssia hakemaan HC Giants Akatemia.

Urhon tehopelaajat: Kristian Liimatainen 3+1, Kim Nabb 1+3, Alex Vanhala 1+3, Teemu Raatikainen 2+1, Sami Pekkala 1+1, Lasse Riitesuo 1+2, Olli Kuusjärvi 1+2, Toni Pekkala 0+2, Topi Kautto 1+0, Matias Kunelius 0+1, Vertti Ruotsalainen 0+1.

HC Giants Akatemia – Urho 2-11 (2-1)