Uusi palvelu toimitilaa etsiville ja tarjoaville Äänekoskella


Äänekosken kaupunki avaa uuden toimitilahakemiston. Maksuton toimitilahakemisto tuo paikallisille yrittäjille uuden keinon tarjota ja hakea vapaata toimitilaa tai tonttia paikkakunnalta. Toimitilahakemisto löytyy osoitteesta toimitilat.aanekoski.fi

Palvelun avaamisen yhteydessä järjestetään kaikille avoin tilaisuus, jossa voi tutustua palveluun. Tilaisuus järjestetään Äänekosken kaupungintalolla (Hallintokatu 4) elinvoimayksikön aulassa tiistaina 12.6. klo 9.00-12.00. Kahvitarjoilu.

Maksuttomasta toimitilahakemistosta löytyy kaikki liiketiloista teollisuuskiinteistöihin. Paikalliset toimitilantarjoajat voivat tarjota tilojaan palvelun kautta, joko myyntiin tai vuokralle, tekemällä ilmoituksen sivuilla. Toimitilahakemisto on tarkoitettu Äänekoskella sijaitsevien tilojen välittämiseen. Toimitilahakemistosta voi hakea tiloja kohde- ja tilatyyppien, kauppatavan, hinnan, tilan koon ja varustelun perusteella.

Yksittäiset toimitilat voi ilmoittaa suoraan sivuilla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeen kautta tulevat ilmoitukset tarkistetaan kaupungin henkilökunnan toimesta ennen julkaisua. Useampien toimitilojen vuokraamista tai myymistä varten voi pyytää tunnukset, jolloin tilojen lisääminen käy helpommin.

Vastaa

  1. Ehkä tuleva yrittäjä!

    Kovin on vähäinen tarjonta. Pieniä tiloja kun vain ei löydy. Hyvin harva aloittava yrittäjä tarvitsee satoja neliöitä toimitilaa. Pienille tiloille löytyy käyttäjiä jos niitä on ja vielä järkevään hintaan. Toivottavasti kaupungin ja päättäjien suhtautuminen pien yrittäjiin muuttuu suopeammaksi, niin sitä kautta tänne saadaan niitä kaivattuja työpaikkoja ja kehitystä kaupunkiin. Työpaikoilla saadaan väkiluku vielä nousemaan, mutta se vaatii asennemuutosta.

    Vastaa