Välkettä kerrakseen – katso videot uudenvuoden upeista ilotulituksista


Suolahdessa räiskittiin oikein olan takaa. (Kuva: Heta Karjalainen)

Äänekoskella järjestettiin ainakin kaksi suurempaa ilotulitusta vuoden viimeisenä iltana.

 

 

Äänekosken kaupungin ilotulituksen lisäksi Suolahden Asemakadulla järjestettiin yhteisöllinen kaiken kansa yhteinen ilotulitus. Ravintoloitsija Matti Leppänen kutsui suolahtelaiset ampumaan omia ilotulitteitaan yhteisesti, jotta Suolahteenkin saatiin oma suuri ilotulitus. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty tulitustapahtuma on hyvää vauhtia muodostumassa perinteeksi. ÄKSän saamien tietojen mukaan ihmiset olivat kiitelleet Leppästä hyväsydämisestä ja yhteisöllisestä tapahtumanjärjestämisestä.

Videoista kiitokset ÄKSän lukijoille.

Vastaa

 1. Vuodenvaihteen juhlinta kuuluu keskiyölle

  Kukas ottais Äänekosken osalta ”vastuulleen” yhteisöllisen uuden vuoden vastaanoton..?
  Silloin puolilta öin kun vuosi OIKEASTI vaihtuu ja paras aika on juhlistaa rakentein.

  Tänäkin vuonna oli hienoa nähdä että monet ampuivat mahtavia raketteja keskustan tuntumassa, meille muillekin iloksi jotka emme itse pysty/pääse esmes Jklään katsomaan.
  Vielä kun olisi ollut keskitetymmin että ois tienny mistä ilmansuunnasta katsella..

  Lapsiperhe edellä kun edelleen mentiin tällä kaupungin virallisella juhlinnalla. Vaikka monet pikkulapsista PELKÄÄVÄT raketteja.Jos lapsi ei jaksa valvoa/herätä raketeille siihen oikeaan puolen yön aikaan, niin olisikohan lapsi silloin LIIAN NUORI raketeille ylipäänsä. Kummallista että yhden ihmisryhmän mukaan aikanaan muutettiin vuosien perinne.

  Vastaa
 2. Kylien puolesta

  Joopa, joo Äänekoskella järjestetään aina kaikki vanhan äänekosken keskustassa, vaikka niitä voisi HYVÄN TAVAN mukaan järjestää myös muissakin taajamissa. Niin Suolahtelaiset, Sumialaiset kuin Konginkankaalaiset maksavat veronsa Äänekosken kassaan. Olisiko jo nyt aika kaataa ne vanhat raja-aidat ja alkaa tekemään sitä yhteistä Äänekoskea ja siirtyä tähän päivään.

  Vastaa