Valtra hakee paikallisia osaajia Rekrymiittien avulla


Valtra, VMP, POKE, TE-palvelut ja Äänekosken kaupunki ovat aloittaneet yhteistyön osaavan työvoiman varmistamiseksi maailmankuulujen traktoreiden valmistukseen.

 

 

Tarkoituksena on hyödyntää entistä enemmän paikallista osaamista. Äänekosken kaupungin näkökulmasta paikallisten osaajien työllistyminen Valtralle tukee alueen elinvoimaisuutta.

Yhteistyön tuloksena työnhakijoille järjestetään kaksi Rekrymiittiä syksyn 2018 aikana.

 

Vastaa

  1. Työntekijä.

   Mitä väliä sillä on kuka palkan maksaa, eikö se ole tärkeintä että on töitä.

   Vastaa
   1. vakkari

    Palkanmaksajalla ei ole väliä mutta vakituinen työpaikka on tärkeä. Vuokrafirmat ja niitä käyttävät työnantajat käyttävät tehokkaasti ihmisiä hyväkseen, palkataan yleensä heikommalla palkalla kuin vakituiset ja potkitaan pois kun ei enää tarvita. Valtralla ja vaneritehtaalla tämä on ollut käytäntö jo vuosia.

    Vastaa
    1. vakkari

     Luottamusmiehet pelotellaan/pakotetaan paikallisissa sopimuksissa hyväksymään vuokratyövoima sillä uhalla että muuten tuotantoa siirretään sinne missä on ns. ”joustavampaa”.
     Vuokratyövoimalla on myös suuri vaikutus työpaikan ilmapiiriin sekä työturvallisuuteen.

     Vastaa
 1. Työntekijä.

  Oma poikani meni töihin vuokra firmalle 3,5 vuotta soitten ja hänen kaverinsa pitivät häntä idioottina kun menee orjatöihin nälkäpalkalla. Hän oli ollut 7 kuukautta töissä ja häneltä tultiin kysymään että kiinnostaisiko vaki paikka ja vastaus oli kyllä. Siitä meni noin vuosi ja häneltä tultiin kysymään että kiinnostaisiko esimiehen paikka ja vastaus oli kyllä. Tänä päivänä hän saa ihan mukavaa palkkaa ja hänellä on vakituinen työpaikka. Nämä arvostelijat ovat edelleenkin ilma työtä ja elää kituuttavat korvauksilla. Että silleen!

  Vastaa
  1. kyllänäinon

   Mistä arvelet,että arvostelijat ovat ilman työtä?.Jospa arvostelijat haistavat kusetuksen,tai on omakohtaisia kokemuksia?.Vuokratyöntekijästä tie tähtiin,ja esimieheksi.Kyllä siellä on kieli käynyt rankasti :)Mikä se sitten on hyvä palkka kellekkin.Vuokratyö saattaa käydä kotona asuvalle teinille/vanhalle pojalle.Mutta normaalille työssä käyvälle perheelliselle se on kiristyskeino ja ansa.

   Vastaa