Video: Persujen Sebastian Tynkkynen antoi kylmää kyytiä vasemmiston Juho Kautolle – ”Tämän kerran voidaan näin lähestyä”


Juho Kauton (vas.) ja Sebastian Tynkkysen taistelu tukin herruudesta sai poliittisia vivahteita.

Naljailut lensivät puolin ja toisin, kun Perussuomalaisten poliitikko Sebastian Tynkkynen ja äänekoskelainen Vasemmistoliiton toinen varapuheenjohtaja Juho Kautto ottivat toisistaan mittaa pukkitappelussa.

Mäntysuovalla kyllästetty tukki meinasi koitua Tynkkysen kohtaloksi jo ennen ensimmäistä pussin heilautusta.

– Tämän kerran voivat Perussuomalaiset ja Vasemmistoliitto lähestyä toisiaan näin paljon, Tynkkynen totesi hivuttautuessaan kohti vastustajaansa.

Alunperin Kauton ja Tynkkysen ei pitänyt olla kilpapari ainakaan heti alkumetreillä mutta Kautto veisteli toivoneensa helppoa vastusta.

– En ole kyllä koskaan vasemmistolaista näin kovaa lyönyt, Tynkkynen puolestaan naureskeli parrun päällä.

– Mutta mieli on tehnyt? Kautto heitti takaisin.

– Me ollaan kato työväenpuolue ilman sosialismia, Tynkkynen viilsi.

Lähes kolmeminuuttinen iskujen vaihto päättyi Tynkkyseen tiukkaan iskuun, joka upposi suoraan Kauton kylkeen ja horjautti liikkeessä olleen miehen.

– Harmittaa, että tästä ei tullut enempää kertomista. Mutta ei arvokisoja voi aina voittaa, kylmän pesun saanut Juho Kautto kommentoi kisan päätteeksi.

Tynkkynen puolestaan ilakoi vasemmistolaisen tiputtamisesta.

– Vaan oli hieno mies vastassa, voittaja tokaisi.

Sebastian Tynkkynen vieraili Äänekoskella Elorieha-tapahtumassa perjantai-iltana 11. elokuuta.

MUOKATTU 22.29: Sebastian Tynkkynen (ps) ei ole kansanedustaja, kuten jutussa aiemmin virheellisesti luki. Tynkkynen on perussuomalaisten poliitikko, Oulun kaupunginvaltuutettu ja toimi Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana 2015–2016.

Viimeksi Kautto tiputti vastustajaa pukkitappelussa lapsuutensa palokuntajuhlissa. Tuolloin häviäjä tosin tipahti heinäpaaleille kylmän veden sijaan.

Katso video pukkitappelusta tästä:

Vastaa

  1. Martti Lehes

    Vinkki toimitukselle, asioihin kannattaa perehtyä ennen julkaisua. Tynkkynen ei ole todellakaan kansanedustaja.

    Vastaa