Viikonlopun vieraspeleistä tappiot Urhon kiekkomiehille

21.01.2019 09:40
Arkistokuva. Kuva: Valtteri Vainio

Urhon kiekkomiehillä oli viikonloppuna ohjelmassa tuplapelit vieraissa, kun se matkusti lauantaina Ylöjärvelle ja sunnuntaina Tampereelle. Valitettavasti molemmat ottelut päättyivät kotijoukkueiden hyväksi.

Uplakers – Urho 13-3

Lauantaina oli vastassa sarjakärki Uplakers. Ennakkoon kovaa kotijoukkuetta vastaan päästiin matkaan hieman repaleisella kokoonpanosta, mutta onneksi Urhon kakkosjoukkueesta löytyi tuuraajia parin pelaajan verran.

Alkutahdit löi kotijoukkue, joka etenikin jo 3-0 johtoon ennen Sami Pekkalan kavennusmaalia. Toisessa erässä Joni Aho toi Urhon jo maalin päähän. Erätauolle lähdettiin kuitenkin 4-2 lukemista, kun Uplakers pääsi iskemään kiekon Urhomaaliin.

Kolmannessa erässä vieraiden peli katosi täysin. Uplakers iski erässä peräti yhdeksän maalia, kun taas Urhon ainokaisesta vastasi Janne Mäkiaho. Tylyt lukemat, ja kohti uutta yritystä sunnuntaina.

HiHo – Urho 7-3

Sunnuntaina Urho matkasi Tampereelle, jossa vastassa oli samoista sijoituksista pelaava HiHo. Ensimmäisessä erässä ainoan maalin iski kotijoukkue. Toisessa erässä Lasse Riitesuo toi pelin tasoihin. Tämän jälkeen kotijoukkue teki kaksi salamamaalia, ja tilanne oli 3-1. Sami Pekkala toi Urhon taas maalin päähän, mutta HiHo iski heti perään lukemiksi 4-2. Toiseen erään Urho sai vielä kerran kavennettua lukemia Antti Temosen maalilla.

Kolmannessa erässä HiHo karkasi vimmatusti tasoitusta hakeneelta vierasjoukkueelta iskemällä kolme maalia, ja pisteet jäivät Tampereelle.

Tulevana lauantaina Urholla on mainio paikka ottaa revanssi, kun HiHo saapuu Suolahteen. Ottelu Suolahden Jäähallissa alkaa 26.1.2019 kello 16.