Yhteiskerhot käyntiin Suolahdessa


Taisto Ilves, Helena Kärkkäinen, Kari Kiiskinen, Juha ja Raili Salostie sekä Liisa Lakanen odottavat lisää järjestöihmisiä yhteisiin kerhoihin Suolahden Suopunkiin.

Ääneseudun omaishoitajat ry ja Äänekosken seudun invalidit ry aloittavat järjestöjen yhteisen kerhotoiminnan myös Suolahdessa.
 
 
Valtakunnallisena omaishoitajien kampanjapäivänä viime vuoden marraskuussa (16.11.) Äänekosken taajamissa, Äänekoskella, Suolahdessa, Sumiaisissa ja Konginkankaalla kokoonnuttiin järjestöjen yhteistoiminnan aloittamisen merkeissä.
 
Suolahden kirjastolle kokoontuivat Suolahden Eläkkeensaajat ry ja Martat ry, Omaishoitajat ry, Muistiliitto ry ja Äänekosken seudun invalidit ry ideoimaan yhteistä kerhotoimintaa Suolahden alueelle. Isona asioina järjestöissä toivotaan helpotusta yksinäisyyteen, ammatillisen avun ja tuen lisäksi toiveena on myös virkistys- ja vertaistukiverkostot.
 – Nyt haetaan yhteisesti vastausta ja toteutusta näille toiveille, kertoo Äänekosken seudun invalidit ry: n puheenjohtaja ja ensimmäisen yhteisen kerhon kokoonkutsuja Juha Salostie.
Salostie kannustaa muitakin järjestöjä ja yhdistyksiä, jotka asian yhteiseksi kokevat.
– Yhdessä saadaan enemmän aikaiseksi, tehdään yhdessä sujuvampi arki kanssaihmisille.
 
Salostie toivottaa kolmannen sektorin toimijat sankoin joukoin tervetulleiksi Suopunkiin torstaina 11.1.klo 13-15.
– Kahvit tarjotaan ja asiaohjelman lisäksi on myös jännitystä luvassa, kun Sirpa Martins lupasi pyörittää bingoa, innostaa Salostie lopuksi hymyillen.
 
Yhteistoimintapäivän startti Suopungissa to 11.1. klo 13-15
 

Vastaa