FoKoPo vei Divisioonan B:n ensimmäisen välieräottelun

10.04.2021 11:48

Divisioona B:n välierät pyörähtivät käyntiin perjantai-iltana, FoKoPo voitti Kipinä Basketin pistein 85-79.

Tasaisen avauspuolikkaan jälkeen kolmas jakso oli Kipinälle vaikea, kotijoukkue vei jakson pistein 26-10. Vieraiden liike hyökkäyspäässä loppui. Neljännen jakson alku meni kuitenkin Kipinälle 0-6.

Kipinä tasoitti reilu pari minuuttia ennen loppusummeria 74-74, mutta ottelun lopun vei  FoKoPo  11-5. Tänään pallo pomppi kotijoukkueelle ottelun lopussa ja FoKoPo vei avausottelun nimiinsä.

FoKoPon tehomiehiksi nousivat Jerrell Martin (31/19) ja Edgard Mombilo (22/10) ja Kipinältä Antonio Bivins (26/9) ja Steve Robinson Jr. (19/6/14 syöttöä).

Forssan Koripojat – Kipinä Basket 85–79 (20-23, 18-22, 26-10, 21-24)

Kipinä: Ville Pyykkönen 8/3, Junior Robinson 19/6/14 syöttöä, Jarmo Uecker 0/4, Juuso Haapasaari 2/1, Tatu Koivunen 0/0, Antonio Bivins 26/9, Juuso Mäntymaa 3/0, Lauri Jäntti 8/0, Sami Mäntymaa 13/7.

Välierät jatkuvat maanantaina Äänekosken liikuntatalolla klo 18:30.

Vastaa käyttäjälle KatiPeruuta vastaus

1. Bullriver sanoo:

Junnu ei tehnyt ensimmäisen kympin aikana pistettäkään. FoKoPo tiesi ketä vartioida. Silti, harmittava tappio. Mutta hyvä muistaa että Kipinä on voittanut FoKoPon vieraissa ja myös Namikan voitti puolivälierissä vieraissa. Kaikki yhä omissa käsissä.