Kipinä Basket eteni välieriin neljän joukkoon vakuuttavasti

26.03.2023 10:29

Miesten 1A-divisioonan pudotuspelin toinen osa pelattiin Järvenpään liikuntahallilla. Joukkueiden asetelmat eivät olleet muuttuneet kolmen vuorokauden aikana.

Kipinä vaihtoi heti avausneljänneksellä isompaa silmään (11-26) ja onnistui kaatamaan toistamiseen Helsingin NMKY:n hyvän esityksen jälkeen 72-92.

Voittajien johtotähdeksi ottelussa nousi  koko ottelun suurimman pistemäärän heittänyt Brian Cameron 36/12. Ar`Mond Davis säesti 24 pisteellä. Levypallot menivät murskaavasti Kipinälle 63, HNMKY 39.

Helsingin NMKY:n parhaat pistemiehet olivat Thomas Rönnholm ja Lenni Hervola, molemmat upottivat 17 pistettä.

– Ensimmäisellä puoliajalla paketti pysyi hyvin kasassa molemmissa päissä, ja tästä seurauksena reilu 20 pisteen johto puoliajalle. Voitettiin levypallot 39-63, ja se oli yksi voiton avaimia. Brian oli tänään vireessä ja kentän kunkku. Nyt latautumaan kohti välieriä, joissa meidän varmasti tulee olla entistä valmiimpia ja tarkempia kommentoi Kipinän päävalmentaja Joni Hautsalo.

HNMKY – Kipinä Basket 72-92 (11-26, 21-30, 18-18, 22-18)

Kipinä: Chris Paul 16/6, 3 syöttöä, Brian Cameron 36/12, 7 syöttöä, Sami Salmenkivi 2/5, Oskari Savolainen 0/3, Aapo Lehtonen 0/0, Ar`Mond Davis 24/11, 4 syöttöä, Sami Marouf 6/10, Ville Virtaharju 2/3, Jarmo Uecker 0/1, Sami Mäntymaa 6/3.

Kipinä eteni suoraan kahdella voitolla välieriin neljän joukkoon. Ensimmäinen välieräkierros käynnistyy pe. 31.3, Kipinän pelipäivä ja tuleva vastustaja varmistuu myöhemmin.

Vastaa käyttäjälle BullriverPeruuta vastaus

1. Bullriver sanoo:

Vakuuttavaa työtä Kipinältä! Harmi, että Huiman pleikkarit taas meni aika totaalisesti vihkoon, Topo otti selkeästi 2-0 voiton ottelusarjassa.