ÄKS

Kipinä iski ottelusarjan tasoihin

13.04.2021 11:50

Kipinä löi taululle hurjat lukemat 114-62. Ottelusarja on nyt tasan 1-1 ja ratkaiseva ottelu pelataan keskiviikkona Forssassa. Tuon ottelun voittaja etenee finaaliin vastustajanaan Äänekosken Huima.

Kokenut Ville Pyykkönen heilutti avausjaksolla tahtipuikkoa Äänekosken liikuntatalolla. Pyykkönen pussitti puoliaikaan mennessä 16 pistettä ja koko ottelussa yhteensä 24 pistettä. Jo avausjaksolla FoKoPo jäi Kipinän ryhtiliikkeen jalkoihin. Ottelu eteni Kipinän hallinnassa täydet 40 minuuttia.

Aloitusviisikkoon noussut Ville Pyykkönen (24/5) heitti kauden piste-ennätyksen. Hyökkäyksessä onnistumia tuli tasaisesti useammalle pelaajalle. Vaihtopenkiltä peliin tullut Juuso Haapasaari (10/3/4 riistoa), Jari Mäntymaa (4/1) ja Tatu Koivunen (5/4).

FoKoPon tehomiehiksi nousivat Jerrell Martin (17/18) ja Oliver Kandén (14/3). Edgard Mombilo jäi tällä kertaa viiteen pisteeseen, edellisessä kohtaamisessa hän pussitti 22 pistettä.

FoKoPo:lle ottelussa 23 pallonmenetystä. Kipinä oli pallon kanssa tarkempi, vain 8 menetystä. Kotijoukkue vei ottelussa levypallot 48-39.

Kipinä Basket  – Forssan Koripojat 114–62 (29-7, 28-20, 29-22, 28-13)

Kipinä: Ville Pyykkönen 24/5, Timi Rasi 0/1, Junior Robinson 25/4/10 syöttöä, Jarmo Uecker 8/2, Juuso Haapasaari 10/3/4 riistoa, Tatu Koivunen 5/4, Antonio Bivins 16/8, Juuso Mäntymaa 0/1, Jari Mäntymaa 4/1, Lauri Jäntti 5/7, Sami Mäntymaa 17/6.

Vastaa käyttäjälle BullriverPeruuta vastaus

1. Bullriver sanoo:

Kipinä voitti myös ratkaisevan matsin Forssassa. Niin tulee finaalista paikallis-derby. Onnittelut molemmille joukkueille!!