Kipinä kasvatti voittoputkeaan

09.11.2020 14:59 (muokattu 09.11.2020 15:21)
Arkistokuva: Keijo Korhonen. Anton Gill 36/4/4 riistoa, Sami Mäntymaa 9/11, Antonio Bivins 21/9.

Kipinä Basket vieraili Pyrintö Akatemia B:n vieraana Pyynikin palloiluhallilla.

Ensimmäisellä jaksolla Pyrintö onnistui sekoittamaan Kipinän hyökkäyspelaamista harvinaisella 131-paikkapuolustuksella. Toiselle jaksolle vierasjoukkue löysi lääkkeet paikan murtamiseen, ja siten hyökkäyksensä rullaamaan. Kun vielä puolustuskin toimi läpi jakson (5-25), ottelu kääntyi Kipinälle ja puoliaikaa lähdettiin viettämään lukemissa 21-38.

Kolmannella jaksolla Kipinä kasvatti hieman eroa, mutta neljännen jakson löysäily ja isäntien Jasper Koskisen (26/6) kovat yksilösuoritukset päästivät Pyrinnön vielä iskuetäisyydelle. Lopulta Kipinä löysi yhden pykälän lisää ja vei ottelun lopulta lukemin 68-81.

Kipinä pyöritti aiempaa enemmän vaihtorulettiaan, ja mm. vahvasti korin alla paininut Teemu Häkkinen pääsi nostamaan kauden avauspisteensä.

Kipinä pelaa jälleen torstaina, jolloin Liikuntatalolla vastaan asettuu sarjan toinen voitosta voittoon kulkenut joukkue Hyvinkään Ponteva. Kyseessä on siis Miesten 1 divisioona B:n kärkikamppailu!

Pyrintö Akatemia B – Kipinä Basket 68–81 (16–13, 5–25, 19–20, 28–23)

Kipinä Basket: Jarmo Uecker 6/3/5 syöttöä, Juuso Haapasaari 0/1, Anton Gill 36/4/4 riistoa, Tatu Koivunen 0/3, Antonio Bivins 21/9/4 riistoa, Juuso Mäntymaa 0/3, Teemu Häkkinen 2/1, Lauri Jäntti 7/14, Sami Mäntymaa 9/11/4 syöttöä.