Kipinän voittoputkelle jatkoa

18.01.2021 10:08 (muokattu 18.01.2021 10:15)

Kipinä kohtasi kotonaan Raholan Pyrkivän Tampereelta. Kotijoukkueen peli rullasi näyttävästi kolme jaksoa.

Toinen jakso eteni  Raholan komennossa 13-20. Puoliajalla Kipinä johti  kymmenellä pisteellä, 48-38. Kolmannella jaksolla vieraat putosivat Kipinän kyydistä lopullisesti.

Junior Robinsonin tulo Kipinään on tuonut joukkueeseen uuden tekemisen tason. Vikkeläkinttuinen Robinson on pallon kanssa jatkuva uhka vastustajalle kentällä ollessaan, syötteli hyviin heittopaikkoihin tai ratkaisi itse tarvittaessa. Pisteitä ja vastuuta kertyikin tasaisemmin useammalle pelaajalle.

Ilman yleisöä kelpo tilastot Junior Robinsonille 30/8/10 syöttöä/3 riistoa. Lauri Jäntti lämpeni ottelun vanhetessa, vahvat otteet toivat tehomerkinnät 22/13. Kipinässä vähemmälle peliajalle jääneet vaihtomiehet saivat myös peliaikaa viimeisellä jaksolla.

Kipinä Basket – Raholan Pyrkivä 97-71 (35-18, 13-20, 27-16, 22-17)

Kipinä: Ville Pyykkönen 0/3, Timi Rasi 0/0, Junior Robinson 30/8/10 syöttöä, Jarmo Uecker 2/4, Juuso Haapasaari 2/2, Antonio Bivins 25/5/6 riistoa, Juuso Mäntymaa 3/4/3 syöttöä, Teemu Häkkinen 0/2, Lauri Jäntti 22/13, Sami Mäntymaa 13/8.

Äänekosken toinen paikallisderby pelataan torstaina, kun kohtaa Pankkari Areenalla Huiman. Kuinka käy tällä kertaa?

Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta ottelun voi katsoa Ruutu+ -palvelusta.

Vastaa käyttäjälle BullriverPeruuta vastaus

1. Bullriver sanoo:

Kipinä on onnistunut ulkomaisissa vahvistuksissa. Ensin Anton Gill nosti joukkueen ykkösdivisioonaan. Nyt ”taskuraketti” Robinson energisoi joukkuetta ja näyttää miten 165cm voi olla korilinko ja joukkueen johtohahmo. Kylä joukkueen tarina on kiehtova näin ex-äänekoskelaisellekin.