ÄKS

Urholle jatkoaikavoitto Varkaudesta

16.02.2020 13:14
Arkistokuva: Kuvamiehet
Urho haki Varkaudesta jatkoaikavoiton lauantaina, kun se oli runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa pakkovoiton edessä jatkopelien suhteen.

Ensimmäisessä erässä Urhon Tuukka Halttunen vei vieraat 0-1 johtoon. Erää sävyttivät lukuisat jäähyt, ja epäselvä tuomarilinja näkyi koko ottelun ajan vaikeuttaen molempien joukkueiden peliä.

Toisessa erässä Urholla oli surullinen ylivoima, jonka aikana kotijoukkue iski kiekon peräti kahdesti alivoimalla vieraiden maaliin. Vieraat kuitenkin saivat kuitattua kavennuksen Roope Vainikaisen osumalla.

Kolmannessa erässä Urho haki vimmatusti kavennusta, ja jopa kolmen pisteen voittoa. Antti Temonen toi Urhon tasoihin, mutta johtomaalia vieraat ei aikaan saaneet vaikka tolppia kolisteltiin pariinkin otteeseen.

Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi Ilmari Åsenbrygg, joka nousi sankariksi rannelaukauksellaan. Näin ollen kaksi pistettä matkasi Suolahteen.

Warkis/PiPs varmisti yhdellä pisteellään playoffpaikan, mutta Urholla on vielä ohut sauma edetä pudotuspeleihin. Jäljellä on yksi kotiottelu ensi lauantaina Karjalan Koplaa vastaan.

Warkis/PiPs – Urho 3-4