Urhon pisteet jäivät Joensuuhun

14.10.2019 09:26 (muokattu 14.10.2019 09:27)
Urho matkasi sunnuntai-iltana vieraspeliin hakemaan jatkoa kolmen ottelun voittoputkelleen, mutta Karjalan Kopla ei antanut yllätykselle sijaa.

Yksi sarjan elkeistä ennakkosuosikeista otti ohjat käsiinsä heti pelin ensiminuuteilta lähtien, ja karkasi ensimmäisessä erässä jo 4-0 johtoon.

Aiemmista otteluista poiketen, Urhon vahvimmaksi eräksi nousi toinen erä, jossa Urho iski kiekon neljä kertaa koplamaaliin päästen kaventamaan peliä jo lukemiin 7-5. Maaleista vastasivat Teemu Torkkeli, Elmeri Qvintus, Olli Palsola ja Lasse Riitesuo. Kolmannessa erässä kotijoukkue löi kuitenkin jälleen jalkaa kaasulle, ja paineli vastustamattomaan voittoon lopulta lukemin 11-5. Viimeisessä erässä lohtua pääsi tuomaan Panu Linna, joka kertaalleen sai kiekon kotijoukkueen maaliin.

Ensi lauantaina Urho matkaa Varkauteen, ja seuraava kotiottelu on vuorossa 26. lokakuuta, kun Kopla saapuu vastavierailulle Suolahteen.

Karjalan Kopla – Urho 11-5 (4-0)(3-4)(4-1)