Urhon viikonlopusta täysi pistepotti

03.02.2020 10:58
Kuvituskuva: Suolahden Urho Jääkiekko Facebook
Urho nappasi myös viikonlopun toisesta paikallisottelusta voiton, kun se kävi hakemassa Laukaan Peurungasta täyden pistepotin lukemin 1-4.
Urhon lauantainen itseluottamus jatkui heti ottelun alussa, kun se hyppäsi kuskin paikalle Jiri Suonikon maalilla. Jatkoa seurasi vielä samassa erässä, kun Juuso Hiironen laukoi kiekon peurunkalaisten maaliin. Urhon hallinnassa siirryttiin erätauolle.

Toisessa erässä paikkoja luotiin molempiin päihin, mutta ainokaisesta vastasi Urho. Jiri Suonikko sai rangaistuslaukauksen, eikä tästä erehtynyt. Lukemat taululla jo 0-3.

Kolmannessa erässä PHT haki kavennusta vimmatusti, mutta Urholla ei varsinaista hätää ollut missään vaiheessa. Erän kuluessa kapteeni Sami Pekkala laukoi ylivoimalla pelin ratkaisun, ja lukemista 0-4 ei PHT enää noussut, vaikka kavennusmaalin ottelun lopulla saikin.

Urho on nyt tasapisteissä viimeistä playoffpaikkaa pitävän Warkiksen kanssa. Ensi lauantaina Urho matkaa Suonenjoelle, ja sunnuntaina Warkis saapuu vieraaksi Suolahteen.