Koiviston onnettomuudessa kuoli laukaalainen nainen ja äänekoskelainen mies


Koivistolla 69-tiellä sattuneessa onnettomuudessa menehtyi kaksi henkilöä torstaina 11. toukokuuta.

 

Onnettomuuspaikalla menehtyi laukaalainen 32-vuotias nainen. Äänekoskelainen 67-vuotias mies kuoli myöhemmin päivällä Keski-Suomen keskussairaalassa.

Onnettomuus sattui, kun soralastissa ollut raskas ajoneuvoyhdistelmä oli matkalla Hirvaskankaalta Suolahteen päin, ja laukaalainen naiskusiki matkalla henkilöautollaan vastakkaiseen suuntaan. Vielä tuntemattomasta syystä ajoneuvot törmäsivät toisiinsa. Törmäyksen jälkeen sora-auto jatkoi matkaa ja törmäsi äänekoskelaismiehen kuljettamaan henkilöautoon, joka myös oli matkalla Hirvaskangasta kohti. Tämän jälkeen kaikki ajoneuvot suistuivat ajoradalta.

Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja selvisi onnettomuudesta lievin vammoin.

Onnettomuuteen johtaneiden syiden tutkinta on vielä kesken. Sisä-Suomen poliisi suorittaa onnettomuudesta tarkan teknisen ja oikeuslääketieteellisen tutkinnan.

Liikenne 69-tiellä oli poikki useita tunteja onnettomuuden jälkeen, kun onnettomuuspaikkaa raivattiin. Perjantaina paikka on raivattu niin hyvin, ettei onnettomuuden jälkiä näy paikalla lainkaan.

 

 

MUOKATTU: Korjattu juttua törmäyksen osalta. Autot törmäsivät toisiinsa vielä tuntemattomasta syystä. Sora-auton ei voida vahvistaa törmänneen henkilöautoon, kuten aiemmin uutisoimme. 

Vastaa