ÄKS

Äänekoskelainen Satu Rautiainen ampumasuunnistuksen maailmancupin kolmas

05.11.2019 21:34
Naisten maailmancupin top 3. Satu Rautiainen oikealla.
Ampumasuunnistuksen vuoden 2019 maailmancup ratkaistiin marraskuun ensimmäisenä Tanskan Kööpenhaminassa.

 

Ohjelmassa oli normaalimatka ja sprintti. Äänekosken urheilijoita edustava Satu Rautiainen saavutti päätösosakilpailuissa sprintistä hopeaa ja normaalimatkalla hän oli kuudes. Suomen naisten toinen naisedustaja Hollolalainen Mari Koivunen sai myös hienosti hopeaa normaalimatkalta ja sprintissä hän oli seitsemäs.

– Sprintti meni tosi hyvin. Juoksu kulki hyvin ja suunnistus oli sujuvaa. Ammunassakaan ei tullut suurempaa epäonnistumista, joten olen tyytyväinen. Tiukka ja mukava kisa oli. Normaalimatkalla paikottelussa tuli liikaa virhettä, vaikka sekin osa-alue on kehittynyt kauden aikana, Rautiainen kertoo.

Päätösviikosviikonlopun tulosten ansiosta Satu sijoittui kokonaiscupissa kolmanneksi.  Mari Koivunen oli cupissa toiseksi parhaana suomalaisena kuudes.

–  Kausi on sujunut hyvin ja oon saanu nostettua perustasoa. Toki mitalisijat kansainvälisissä kisoissa vaativat aina onnistumiset jokaisella osa-alueella. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja ensi kauteen, Satu kertoi.

Rautiaisen kausi on sujunut hienosti, sillä elokuussa ampumasuunnistuksen MM-kilpailuissa Satu voitti sprintissä henkilökohtaisen MM-pronssin ja viestissä MM-kultaa.

Miesten cupin voittoon nousi isokyröläinen Antti Iivari, joka voitti molemmat viikonlopun osakilpailut. Cupissa toiseksi sijoittui vain pisteellä kokonaiskisan hävinnyt ylistarolainen ja moninkertainen maailman cup voittaja ja maailmanmestari Mikko Hölsö. Hölsö sijoittui päätösosakilpailuissa sijoille 3 ja 5.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy