ÄKS

Äänekoskella uudenlainen hyvinvointiyhteistyön avaus yhdistysten suuntaan

23.08.2021 13:02 (muokattu 23.08.2021 13:05)

Äänekosken kaupunki kutsuu yhdistyksiä vaikuttamaan kaupungin hyvinvointikertomukseen ja –suunnitelmaan sekä hyvinvointityön suuntiin. Keskiviikkona 8.9. kaupungintalolla ja Teamsissa järjestettävässä yhdistysillassa kootaan yhdistysten tietoa, kokemuksia ja näkökulmia äänekoskelaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi.  

”Ennaltaehkäisevä työ on tärkeää kaiken ikäisten kuntalaisten hyvinvoinnin kannalta. Olisimmekin erittäin iloisia, jos tilaisuuteen saataisiin edustusta niin nuorista, työikäisistä kuin ikäihmisistäkin. Äänekoskella toimii runsaasti järjestöjä, yhdistyksiä ja seuroja, jotka voivat tuoda tilaisuuteen mukanaan arvokasta tietoa ja näin pääsemme yhdessä pohtimaan suuntaviivoja yhteiselle hyvinvointityölle. Kyseessä on aivan uudenlainen yhteistyön avaus. ”, kertoo Äänekosken johtava hoitaja Anna-Kaisa Hyvönen. 

Illan ohjelmassa on mm. kaupunginjohtaja Matti Tuonosen tervehdys, Äänekosken hyvinvointikertomus- ja suunnitelmatyön esittely, Keski-Suomen soteuudistuksen tietopaketti Äänekosken kuntalaisten hyvinvoinnin tilasta sekä työpajatyöskentelyä. Tilaisuus järjestetään koronaturvallisuus ja Aluehallintoviraston uudet ohjeistukset huomioiden.  

Ilta on avoin kaikille Äänekoskella toimiville järjestöille, yhdistyksille ja seuroille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. 

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Äänekosken kaupunki, Äänekosken Ilona ry, Koskelan Setlementti ry, Keski-Suomen soteuudistus sekä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.  

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki: https://www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri/1464/yhteistyolla-hyvinvoiva-aanekoski-yhdistysilta

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy