ÄKS

Äänekosken kaupunki ja Ääniä Festivaali yhteistyöhön

28.01.2021 09:45 (muokattu 28.01.2021 09:53)
Ääniä Festivaali kuullaan ja nähdään heinäkuun lopulla. Suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa.

Kaupungin ja Ääniä Festivaalin yhteistyösopimuksen tarkoituksena on markkinoinnin ja mainonnan keinoin vahvistaa positiivista kaupunkikuvaa Äänekoskesta. Ääniä Festivaalilla tulee olemaan merkittävä rooli kaupungin kesäkauden kulttuuritarjonnasta – mahdollisten vielä voimassa olevien koronarajoituksien puitteissa. 

 

Vs. vapaa-aikajohtaja Jukka-Pekka Pohjolainen ja Pukkimäki Osk:n edustajat ovat neuvotelleet mahdollisen yhteistyön luonteesta ja sisällöstä. Neuvottelujen perusteella on laadittu ehdotus markkinointi- ja yhteistyösopimukseksi. Sopimusehdotus on laadittu niin, että sopimus olisi voimassa määräajan 31.12.2021 saakka.

– Kaupunki on suhtautunut myötämielisesti Ääniä Festivaalin järjestämiseksi Pukkimäki Osuuskunnan kanssa. Nyt ollaan laadittu yhteistyö- ja markkinointisopimus, jonka sisältö on hyväksytty molemminpuolin, ja sopimukselle haetaan kaupunginhallituksen vahvistus. Rahallinen tuki on 20 000 euroa, ja lisäksi kaupunki tukee tapahtuman järjestämistä antamalla kaupungin tiloja vastikkeetta käyttöön, kaupunginjohtaja Matti Tuononen sanoo.

Sopimusehdotuksen mukaan sopimuksen ja siinä tarkoitetun yhteistyön tarkoituksena olisimarkkinoinnin ja mainonnan keinoin vahvistaa positiivista kaupunkikuvaa Äänekosken kaupungista ja sitä kautta edistää muun muassa asukkaiden viihtyvyyttä sekä uusien asukkaiden ja yritysten paikkakunnalle muuttoa. Ääniä Festivaalilla tulisi olemaan merkittävä rooli kaupungin kesäkauden kulttuuritarjonnassa ja kaupungin vetovoimatekijänä.

– Ääniä Festivaali vaikuttaa olevan varsin kunnianhimoinen ja uuden laatuinen tapahtuma. Toivotaan, että tästä tulisi hyvä ja toimiva malli, mikä vuosien saatossa jalostuisi kruununjalokiveksemme, Tuononen lisää.

Ääniä Festivaalin tuotantotiimi iloitsee kaupungin kiinnostumisesta yhteistyökumppanuuteen.

– Olen innoissani meidän tekemiselle osoitetusta tuesta ja tietysti ensi kesästä! Toivon pitkää ikää Ääniä Festivaalin ja Äänekosken kaupungin yhteiselle matkalle, koska samaan suuntaan kohti näkyvää ja elävää Äänekoskea tässä ollaan kulkemassa, festivaalin vastaava tuottaja, Jasu Rossi iloitsee.

Ääniä Festivaalin taiteilijahaku on voimassa tammikuun loppuun saakka.

– On Ollut mukava huomata, että taiteilijahakemuksia on tullut jo runsaasti. Selvästi taiteilijat eivät kavahda tuoretta festivaalia! Koska hakuaikaa vielä sunnuntaihin saakka odotan vielä viime hetken hakemustulvaa, tapahtumatuottaja Mimi Steffansson sanoo.

Pukkimäki Osk on vuonna 2016 perustettu osuuskuntamuotoinen yritys, jonka kotipaikkana vuodesta 2020 on Äänekoski. Yritys on valmistellut ensimmäisen Ääniä Festivaalin järjestämistä Äänekoskella.

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy