ÄKS

Äänekosken Urheilijoiden nuoret kahmivat mitaleita Saarijärvellä

20.07.2021 11:43
Kuva: Keskellä P11 kuulan voittaja Arttu Vuorinen ÄU, toisella sijalla Samuli Kihlman JKU ja kolmantena Åke Pimiä SAPU

Äänekosken urheilijoiden nuoret kisasivat upeasti Saarijärvellä Keski-Suomen piirinmestaruuskisoissa. Kotiinviemisiksi kerättiin yhteensä 24 mitalia.

Saarijärvellä kisailtiin 16.–18. heinäkuuta sisulisäikäisten eli 9-15-vuotiaiden Keski-Suomen piirinmestaruuksista. ÄU:lla oli kisoissa mukana hieno joukko nuoria urheilijoita ja menestystä tuli roppakaupalla. ÄU:n nuoret saavuttivat kisoista lukuisten ennätysten ja hienojen suoritusten ohessa kaikkiaan 24 mitalia.

T12-sarjassa Peppi Soiluaho rohmusi kolme mestaruutta ja yhden hopean loistavilla tuloksilla. Neljäs mestaruus jäi vaivaisen viiden tuhannesosan päähän! Pepin lisäksi piirinmestareiksi taistelivat Alma Salonen (T11 1000m), Jake Ilomäki (P11 60m) ja Arttu Vuorinen (P11 kuula). Kolmeen mitaliin ylsivät Ilona Wegelius (T12) sekä Aino Määränen (T11).

Kisojen järjestelyistä vastasivat Saarijärven Pullistuksen lisäksi Äänekosken Urheilijat ja Suolahden Urho. ÄU:n vastuulla oli korkeus- ja kiekkokisat, Urho hoiti moukarin sekä kuulan toimitsijatehtävät. Ääneseutu oli näin ollen vahvasti edustettuna sekä kisailijoiden että toimitsijoiden puolesta.

Seuraavan kerran omien junioreiden edesottamuksia voi seurata livenä kotikentällä Äänekoski Gamesissa keskiviikkona 28. heinäkuuta.