ÄKS

Ääniä Festivaalin lipunmyynti on alkanut hyvin

21.07.2021 13:02 (muokattu 21.07.2021 13:54)
Femme balban pop-iloittelua kuullaan Pub Markuksessa perjantaina 30. heinäkuuta.

Ääniä Festivaalien lipunmyynti on lähtenyt hyvin käyntiin. Luvassa on huikeat bileet jatkoklubilla sekä jazzin mielenkiintoisia nimiä Willessä ja Rantalavalla

 

Maksulliset tapahtumat löytyvät pääasiassa musiikkiohjelman puolelta.

Ääniä Festivaalin ohjelmatuottaja Mimi Steffansson kertoo, että lipunmyynti on lähtenyt hyvin käyntiin ja sen odotetaan vilkastuvan sitä mukaa kuin viikon loppupuolen maksullinen ohjelma lähestyy.

– Luvassa on jazzklubia, aina loppuunmyyty Äänekosken Laitakaupungin Orkesteri ja todella kiva STIG Rally. Pub Markuksessa on luvassa perjantaina ja lauantaina huikeat jatkot, Steffansson kertoo.

Perjantaina Pubin jatkoilla päästään tanssimaan muun muassa lavalle nousevan femme balban tahtiin. Lauantaina luvassa on enemmän pubihenkinen tunnelma akustisen soittamisen myötä.

Torstaista 29. heinäkuuta lauantaihin 31. heinäkuuta. Wille-ravintolassa kuullaan jazzin, maailmanmusiikin ja improvisaation mielenkiintoisia suomalaisia ja ulkomaalaisia tuoreita nimiä.

Jazz-ohjelman tuottaja Antti Lähdesmäki on kerännyt laajan kattauksen niin kotimaisia kuin ulkomaisia esiintyjiä festivaaleille. 

– Aloittelevalle monitaidefestivaalille tämä on helpommin sanottu kuin tehty varsinkin tällaisessa maailman tilanteessa. Onnistuimme kuitenkin hyvin! Suosin ulkomaalaisten artisteja ja pienkokoonpanoja, ja etsin näille suomalaisten kanssamuusikoita. Pääsimme rakentamaan kansainvälisiä taiteellisia kohtaamisia heinäkuiselle Äänekoskelle! Voiko idyllisempää taidefestivaalia kuvitella? Lähdesmäki iloitsee.

Steffansson muistuttaa, että liput kannattaa ostaa ennakkoon, mikäli haluaa varmistaa paikkansa. Ennakkolippuja myydään Ääniä Festivaalin nettisivuilla. Sisäänpääsyn voi ostaa myös tapahtumapaikkojen ovelta, jos paikkoja on vielä vapaana. 

Pääsymaksullisten tapahtumien liput ja tarkemman ohjelman voit tarkistaa tapahtuman nettisivuilta: https://aaniafestivaali.fi/aikataulu 

MAKSULLISET TAPAHTUMAT

 • To 29.7. Willen torstai: Isa Holmgren, Jatkojamit. Wille – Keittiö ja olohuone, liput 8/6 euroa.
 • To 29.7. Äänekosken Laitakaupungin Orkesteri. Suolahtisali, liput 15/12 euroa.
 • Pe 30.7. Willen perjantai: Antti Lähdesmäki Trio electric, Jatkojamit, Wille – Keittiö ja olohuone, liput 10/8 euroa.
 • Pe 30.7. Pub Markuksen perjantai: Le Roi, femme balba, Pasi Hanhisalo, DJ Hämy. Liput 7/5 euroa.
 • La 31.7. Willen lauantai: Maan Tila, SUPERHEAVY (SE), Dynamic Dynamic, Aaro Laitinen Quintet. Wille – Keittiö ja olohuone, liput 15/12 euroa.
 • La 31.7. Pub Markuksen lauantai: Kaita Isäri Seppälä, Duo Kaitajärvi. Liput 7/5 euroa.
 • La 31.7. STIG Rally. Osallistumismaksu 40 euroa/joukkue, järj. STIG ry.
 • Su 1.8. Valtuustosalin sunnuntai: Ääniä Collective 2021, Antti Lähdesmäki Trio, Alicia Lázaro (ES). Äänekosken kaupungintalo, liput 7/5 euroa.

 

Vastaa

 1. Sörsselsson sanoo:

  Äksän lehdessä festariohjelma. Pitääkö kellonajat etsiä netistä kun aukeamalla 6-7 kellonajat puuttuu. Ja meikäläiselle olisi ollut selkokielisempää että taulukko olisi ollut kalenterimuodossa siis ma-su ja siinä ois voinut erottaa paikkakunnat omilla väreillä. Nyt nämä tapahtumat on paikan mukaan ja päivät hyppelevät sinne tänne.

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy