ÄKS

ÄKSän Suuri Vaalipaneeli pistää yrittäjyyden sekä työllisyyden asiat puntariin

25.05.2021 17:48 (muokattu 25.05.2021 19:02)

Ei ole kuntaa ilman yrityksiä. ÄKSän Suuressa Vaalipaneelissa pohditaan yrittäjyyttä sekä työllisyyttä.

 

Vastaamassa ovat kokoomuksen Mikko Somiska, perussuomalaisten Marja Kolari, keskustan Harri Piilonen, kristillidemokraattien Joona Ilves, sosialidemokraattien Seppo Ruotsalainen, vasemmistoliiton Matti Virtanen ja vihreiden Kimmo Tuikka.

 

Vastaa

 1. Bullriver sanoo:

  Steffanson vetää hienosti näitä paneeleja. Nyt jää mieleen Marja Kolari joka tietää syvällisesti mistä puhuu kun ollaan yritysmaailmassa. Ja on ihan oikeassa myös Liimattalaan suunnitellusta tuulipuistosta. Itse olen aikoinaan asunut suht lähellä tuulipuistoa. Se basso-wow-wow ei ole rentouttavaa kuultavaa.

  1. Marja Kolari sanoo:

   Kiitos tästä saamastani palautteesta.

 2. Reetta Korjonen sanoo:

  Kiitos jälleen ja Marjon voi laittaa mihin tahansa johtamaan paneelia, niin siitä tulee selkeä ja mielenkiintoinen. Yksi kysymys Liimattalan tuulivoimaloiden tuojille. Mitä te haluatte saada lisätietoa ja niin, että se on oikeaa, puolueetonta, tutkittua, yhdenvertaisesti kuntalaisia kohtelevaa ja paikkansa pitävää. Toinen asiasta kysymys, kun pohjavesitutkimuskin on vedetty pois netistä, niin olisiko konsultin kynä lipsahtanut muuttamaan pohjavesialueen rajaa tai miksi se on tarvinnut sieltä poistaa.
  Lisäksi ne kuluvat lavat tuovat ympäristöönsä hiilikuitua, epoksia, muovin komponentteja voimalan elinkaaren aikana. Nyt kysyn, miten kerrot, että sen joutuminen ympäristöön ei ole fakta. Me juomme, syömme, hengitämme tätä ympäristöön tulevaa saastetta ja sitä erittyy kymmeniä tonneja vuosittain. Miten on sen ympäristöystävällisyyden laita pohjavesialueella.

  Lisäksi ainakin Matti Virtanen tietää, missä puhdas vesi tuottaa Energialle suurinta katetta ja ilman kemikaaleja. Katsoin tämän infon olevan asiallista, selvitysten selventämiseksi ja vesivarojemme suojelemiseksi. Kiitos kaikille.

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy