ÄKS

Antti Virmanen: Rakentamalla mahdollisuuksia

01.10.2021 09:44 (muokattu 01.10.2021 09:56)

Keski-Suomi ja miksei koko Suomi kuulee aika-ajoin hyviä uutisia rakentamisen ja suurten uusien investointien muodossa. Onneksemme Äänekoski erottuu edukseen näissä uutisoinneissa, valtakunnallisestikin. Kuitenkaan ei saa unohtaa, että meistä jokainen osaltaan ylläpitää asuinpaikkaamme ja sen elinvoimaa, sekä vetovoimaa, rakensimmepa isosti, pienesti tai vaikka emme rakentaisikaan, kaikella on merkityksensä.

Uusia rakennuksia nousee sinne-tänne, positiivista kehitystä näkyy melkoisesti, kunhan vain malttaa rauhoittua ympärilleen katsomaan. Onhan seutukunnalla panostettu erittäin paljon mm. julkisiin investointeihin viimeisen vuosikymmenen aikana. Liikuntapaikat, koulut, päiväkodit, terveyskeskus jne. alkaa olla pääpiirteittäin kunnossa ja uusiakin juttuja on suunnitteilla. Tämä, jos mikä, on vain hyvä asia, vie asuinpaikkaamme eteenpäin, luo olosuhteita ja mahdollisuuksia kaikille, sekä pitää kotikuntaamme näkyvillä hyvällä tavalla. Jos itse olemme sitä mieltä, että tämä on hyvä paikka olla ja täällä onnistutaan, niin näinhän se erittäin todennäköisesti on!

Esimerkkinä onnistuneesta investoinnista haluan mainita jäähallin, vain yhtenä esimerkkinä, siitä kun jotain uskon tietäväni. Halli on ollut paljon esillä valtakunnallisesti erittäin monessa yhteydessä mm. projektina, harrastuspaikkana, erittäin positiivisessa valossa. Varsinkin jäähalleja tulevaisuuteen suunnittelevien tahojen kiinnostus tuntuu vain lisääntyvän ja ylpeänähän me sitä esittelemme. Kaupunkimme mainos ja yksi vetovoimatekijöistä parhaimmillaan.

Hallin myötä jääurheilu ja varsinkin Urhon jääkiekko on saanut valtavasti uutta nostetta. Uutena lajina mukaan on tullut taitoluistelu, mikä on hieno lisä jääurheilutarjontaan ja saa uusia nuoria ja miksei vanhempiakin harrastamaan ja pois ”pahanteosta”. Positiivinen ajattelu ja rohkea, eteenpäin katsova toiminta luo ympärilleen paljon uutta, mitä aina ei suunnittelu- tai rakentamisvaiheessa edes tule ajateltua. Mainitsemisen arvoinen asia on viime kesän urheiluleirit jäähallilla, jotka varovastikin arvioiden toi seutukunnalle noin tuhat matkailuyötä! Se on paljon, näin rajoitusaikana, siitä iso kiitos URHOlle. Se jos mikä, on loistoesimerkki siitä, mitä oikeat/onnistuneet investoinnit mahdollistavat ja yhteistyö, sekä innostus saavat aikaan. Kutsunkin kaikki otteluita ja tapahtumia katsomaan maan parhaaseen ”mini”areenaan.

Mukavaa syksynjatkoa kaikille, jatketaanhan positiivisella fiiliksellä rakentelemista ja pidetään 110 vuotias ”kylämme” elinvoimaisena vielä seuraavankin vuosisadan.

Antti Virmanen

toimitusjohtaja

Äänekosken Kiinteistönhoito Oy

Proavera Oy

Vastaa

  1. Kiira sanoo:

    Keski-suomen paras 😐

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy