ÄKS

ÄU:n viikkokisoissa kaikkia kannustetaan – tänä kesänä ennätysmäärä osallistujia

30.07.2019 13:05
5-vuotias Konsta on päässyt heittämään palloa ja juoksemaan "tosi nopeeta" ÄU:n viikkokisoissa. Kuva: Sini Hokkanen
Äänekosken Urheilijoiden järjestämissä yleisurheilun viikkokisoissa on tänä kesänä ollut osallistujaennätys ja kaiken kaikkiaan 110 lasta on käynyt kisailemassa hyvän mielen kisoissa.

Viikkokisoja järjestetään tänä kesänä yhteensä kymmenen kertaa eri lajeja vaihdellen ja omat sarjansa löytyy alle 5-vuotiaista aina yli 11-vuotiaisiin saakka. Mukana on ollut niin paikkakuntalaisia vakiokävijöitä kuin kesälomalaisia ympäri Suomen. Yksi kisan järjestäjistä Johanna Makkonen kannustaa kaikkia mukaan liikkumaan:

– Rennolla ja hauskalla mielellä mennään, ei tarvitse jännittää. Kaikki ovat tervetulleita ja kaikkia kannustetaan!

Johannan kanssa kisojen organisointivastuussa toimii Sanna-Mari Nyholm.

Viikkokisat ovat Suomen Urheiluliiton nimeämiä Silja Line seurakisoja, joita jokainen seura voi muokata itselleen sopivaksi. Viikkokisoissa kilpailemista voi harjoitella ja kokeilla turvallisesti ja monelle seurakisa onkin ensimmäinen kisakokemus.

Kaikki palkitaan

Motivoinnin lisäämiseksi kaikki kisailijat palkitaan ja lisäksi lapset saavat kerätä tarroja seurakisakortteihin sitä mukaa kun lajeja on kisailtu. Lasten ja nuorten vanhemmilta on tullut kiitosta ja hyvää palautetta matalan kynnyksen kisailujen järjestämisestä

– Johanna ja Sanna-Mari tekevät todella hienoa työtä, iso kiitos heille, kommentoi seuran toiminnanjohtaja Sini Hokkanen.

Palkinnot ja tarrat eivät kuitenkaan kaikille ole tärkeintä, sillä 5-vuotias Konsta on innokkaasti käynyt lähes kaikissa viikkokisoissa ja hehkuttaa kisailun mielekkyyttä:

– Parasta on ollut pallonheitto ja se, että kisoista on löytynyt myös uusia kavereita. Kisoissa on myös oppinut juoksemaan tosi tosi nopeeta!

Konsta ilmoittaa aikovansa osallistua kaikkiin jäljellä oleviin kisoihin ja äiti myötäilee pojan aikeita hymyissä suin.

Tänä kesänä viikkokisoja kisaillaan Äänekosken liikuntapuistossa vielä kolmena maanantaina: 5.8., 12.8. ja 19.8. Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä klo 17:30 alkaen ja itse kisailut starttaavat klo 18:00 – Äänekosken Urheilijat toivottaa myös uudet kisailijat tervetulleiksi mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy