JAMK tasaa keskisuomalaisten elintarviketuottajien tietä vientiin – yrittäjät mukana maailman suurimmilla ruokamessuilla Saksassa tammikuussa 2019, mukana myös Säilyke Herttua Oy.
– Olemme iloisia yrittäjien rohkeudesta ja aktiivisuudesta. Toivomme myös, että ylimaakunnallinen Western Lakeland -yhteistyö tuottaa yrityksille lisäarvoa ja positiivisia kokemuksia, toteaa projektipäällikkö Suvi-Tuulia Leinonen Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.
Kumppanimaayhteistyön tavoitteena on saada näkyvyyttä suomalaisille ruoka- ja juomatuotteille, raivata niiden tietä Saksan markkinoille sekä houkutella lisää matkailijoita Suomen luontoon ja maaseudulle.
– Suomi haluaa valloittaa saksalaisten kuluttajien ja matkailijoiden sydämet omilla valttikorteillaan. Niitä ovat luontomme ja ruokamme tutkitusti todistettu puhtaus, vastuulliset tuotantotavat sekä innovatiiviset, huippulaadukkaat ja maukkaat ruuat ja juomat yhdistettynä ripauksella villiä eksotiikkaa, kertoo MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila.