ÄKS

Finnair lopettaa maakuntalentoja – listalla myös Jyväskylä

17.09.2020 14:13
Huonoja uutisia. Toivottavasti löytyy korvaava yhtiö jatkamaan maakuntalentoja.

Finnair lopettaa Jyväskylän lennot maaliskuun lopulla. 

 

Lennot loppuvat myös Joensuun, Kajaanin, Kemin ja Kokkolan maakuntakentille, joille on merkattu  joitakin viikkovuoroja tulevalle talvikaudelle. Tämän jälkeen Finnair lopettaa kaupalliset lennot näihin kaupunkeihin.

Talvikauden lennot suunnitellaan kustannustehokkaasti niin, että ne mahdollistavat joitain tärkeimpiä yhteyksiä matkailuteollisuuden ja vientiyritysten tarpeisiin. Tarkemmat lentovuorot ja aikataulut julkaistaan lähiviikkoina osana Finnairin talvikauden tarkistettua liikenneohjelmaa. Osa näiden viiden reitin lennoista lennettäneen kolmiolentoina, mikä mahdollistaa useamman kohteen palvelemisen tehokkaasti yhdellä lennolla.

Finnair joutui huhtikuussa sopeuttamaan lentämistään koronapandemian ja matkustusrajoitusten aiheuttamaan vähentyneeseen kysyntään ja lopetti lennot näihin kaupunkeihin. Kyseiset reitit olivat heikon kysynnän vuoksi silloisillakin vuoromäärillä kannattavuudeltaan vaikeita jo ennen koronapandemiaa.

Vastaa

  1. Ei mikään lentäjän poika sanoo:

    Olisivat pitäneet hinnat sellaisena ettei yhden ihmisen kannata lähteä autolla ajamaan, niin kysyntää olis varmaan ollut enemmän, mutta kun nyhdetään sellasia taksoja että vain liikemiehillä oli varaa niihin, niin kukapa normaali kansalainen niillä matkustaisi. Usein tuli tutkailtua paljonko perheelle tulee lisäkustannuksia jos olisi lentänyt ensiksi Tikkakoskelta Helsinki-Vantaalle kun oli lähdössä ulkomaille, mutta kyllä se tonnin lisäpaukku tuntui lompakossa sen verran, että piti valita oma auto.

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy