ÄKS

Heinäkuussa 2021 järjestettävä Ääniä Festivaali aikoo tarjota kulttuuria kaikille

22.11.2020 10:29
Kesällä 2021 järjestettävästä Ääniä Festivaalista toivotaan kohtauspaikkaa nykyisille ja entisille äänekoskelaisille.

Tältä vuodelta pandemian alta tulevalle kesälle siirtynyt Ääniä Festivaali vaalii paikallista osaamista ja yhdessä tekemisen periaatetta.

 

Vastaava tuottaja Jasu Rossi paljastaa uuden monitaidetapahtuman sloganiksi valikoituneen ”On niin paljon tärkeitä ääniä”.

– Se kuvaa mielestämme oikeastaan lähes täydellisesti periaatteita, joilla teemme Ääniä Festivaalia! Haluamme tuoda esille monipuolisesti taiteilijoiden ja esiintyjien yksilöllisiä tapoja ilmaista itseään, korostaa että kaikilla on mahdollisuus nauttia kulttuurista ja että tämä tapahtuma rakentuu kaikkien äänekoskelaisten äänistä.

– Lisäksi tuossa toteamuksessa kiteytyy syy, miksi aloimme uutta tapahtumaa Äänekoskelle alun perin tekemään. Halusimme tuoda kaupunkilaisille mahdollisuuden esiintyä ja nauttia kulttuurista Äänekosken kesässä, Rossi jatkaa.

Lause sloganiin löytyi sattumalta kesällä paikallisten toimesta rakentuneesta Taidepuistosta.

– Eräs paikkakunnalla vieraillut taiteilija oli ripustanut näkyville teoksen, jossa luki tuo teksti. Oli upea hetki, kun eräässä palaverissamme huomasimme kuvan tekstistä ja tajusimme sen olevan kuin tehty meille, Rossi kertoo.

Ääniä Festivaali etsii parhaillaan paikallisia yrityksiä, yhdistyksiä ja yhteisöä yhteistyökumppaneiksi toteuttamaan tapahtumaa heinäkuulle 2021. Voittoa tavoittelemattoman tapahtuman takana on joukko nykyisiä ja entisiä äänekoskelaisia tapahtuma-alan konkareita ja ammattilaisia.

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy