ÄKS

Hiihtoliiton tuore puheenjohtaja Sirpa Korkatti: ”Lähetän Äänekosken päättäjille kiitokset hiihtämisen mahdollistamisesta”

24.03.2024 16:34
Sirpa Korkatti on Hiihtoliiton uusi puheenjohtaja. Onnea tehtävään!

Hiihtoliiton liittovaltuusto valitsi kokouksessaan lauantaina 23. maaliskuuta uudeksi puheenjohtajaksi Sirpa Korkatin. Tuore puheenjohtaja saapui Äänekoskelle seuraamaan hiihdon SM-kisojen viestejä. 

 

Sirpa Korkatti on valittu Hiihtoliiton uudeksi puheenjohtajaksi. Ehdolla Hiihtoliiton uudeksi puheenjohtajaksi olivat Eerikkilän urheiluopiston Ihmiset ja kulttuuri -osion johtaja Sirpa Korkatti sekä Hiihtoliiton entinen toimitusjohtaja Jari Piirainen.

Korkatti saapui Äänekoskelle valintansa jälkeiseen ensimmäiseen Suomen Cupin hiihtoon.

– Piti tottakai tulla tänne! Olen todella vaikuttunut tunnelmasta ja ensinnäkin tästä yleisömäärästä. Kävin jo ladun varressakin seuraamassa naisten viestiä ja totesin ilolla, että tänne on saatu rakennettu todella hyvä kisatapahtuma, Korkatti sanoi.

Korkatti sanoo uuden pestinsä tarkoittavan isosti töitä.

– Tämä on luottamustehtävä, eli jatkan normaalisti päivätöitäni. Meillä on haastava taloutilanne, ja talous on kaiken pohja jota pitää lähteä ratkomaan. Se on pitkä tie, eikä korjaannu hetkessä. Samanaikaisesti meillä on valtava määrä potentiaalia näissä meidän hienoissa lajeissa, Korkatti sanoi.

Äänekoskella saadaan ja voidaan hiihtää lähes puolet vuodesta. Korkatti on tiedosta tyytyväinen.

– Lähetän Äänekosken päättäjille kiitokset, siitä että tehdään hiihtäminen mahdolliseksi. Hiihtohan on yksi suomalaisten suositun harrastus. Se, että tehdään lumiolosuhteita on kansanterveysteko ja ilman muuta sellainen teko joka vaikuttaa positiivisesti kuntien talouteen, kun ihmiset voivat hyvin ja sairaskulut vähenevät. Tämä on ennen kaikkea terveysteko, korostan sitä, Korkatti kiitteli.

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy