ÄKS

Huima voitti korin erolla – Kipinälle harmittava tappio

21.01.2021 20:09

Huima-Kipinä oli kuin toisinto marraskuussa käydyn tasaväkisen kaksinkamppailun kanssa. Jatkoajalle ei sentään päädytty. 

 

Jännitystä riitti viime minuuteille asti, kun vielä kolme minuuttia ennen summeria oltiin tilanteessa 80-80. Kipinä koki ennen ottelun viimeistä neljännestä kolauksen, kun pistenikkari Antonio Bivins joutui katsomon puolelle loukattuaan kätensä. Ottelu päättyi lukemiin 89-87.

Lue otteluraportti myöhemmin ÄKSästä.

 

 

Vastaa

 1. Bullriver sanoo:

  Olipa varsinainen, huikea paikallis-derby. Kipinä vei toisen neljänneksen näytöstyyliin ja oli kuskin paikalla. Bivinsin loukkaantuminen muutti pelin kurssin ja Huimalle niukka voitto. Molemmat joukkueet jatkavat taivalta divisioonan kärkipäässä.

 2. Jöröjukka sanoo:

  Tiukka kamppailu eilen ja harmi ettei yleisö pääse kokemaan näitä paikanpäälle.

  Mielenkiinnolla odottaa miltä Kipinän peli näyttää ilman kumpaakaan vahvistusta viikonloppuna. Olettaen että Bivins on sivussa… Robinson kun taitaa olla edustuskelvoton näissä siirretyissä otteluissa.

  1. Jörmykkä sanoo:

   Robinson on edustuskelpoinen. Kilpailusäännöissä se lukee selkeästi. Linkittäisin tähän jos osaisin. En osaa, joten tiivistän: Kilpasarjoissa siirrettyissä otteluissa pelaaja on edustuskelpoinen, vaikka hänet olisi lisätty kokoonpanoon alkuperäisen päivämäärän jälkeen. Poikkeuksena pelaaja, joka on saman kauden aikana edustanut samassa sarjassa toista joukkuetta. Tätä Ropinsonni ei ole tainnut tehdä? Mutta esim. Huimasta siirtynyt pelaaja ei saisi Kipinässä pelata. Olikohan kilpamääräysten artikkeli 27 tjsp

   1. Jöröjukka sanoo:

    Pelaajan, josta tulee tehdä FIBA-rekisteröinti, on maksettava lisäksi FIBA-maksu, jotta hän on edustuskelpoinen tässä pykälässä jäljempänä olevin poikkeuksin….

    36§ Edustuskelpoisuus siirretyssä tai uusittavaksi määrätyssä ottelussa

    Vahvistetun otteluohjelman mukaisesta ajasta myöhäisempään ajankohtaan siirretyssä tai uusittavaksi määrätyssä ottelussa eivät saa pelata ne pelaajat, jotka olivat edustuskelvottomia ottelun alkuperäisenä ajankohtana. Pelaajan tulee olla kaikkien näissä säännöissä mainittujen ehtojen ja rajoitusten edellyttä- mällä tavalla edustuskelpoinen myös siirretyn tai uusittavaksi määrätyn ottelun uutena ajankohtana. Se, ettei pelaajalla ole alkuperäisenä ajankohtana ollut lisenssiä, ei kuitenkaan ole edustuskelpoisuuden este siirretyssä ottelussa.

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy