ÄKS

Huiman hiihtäjille menestystä

14.11.2021 21:42

Aleksi Jalasaho pärjäsi viikonloppuna hienosti Kainuun Talvikisoissa. Jalasaho sijoittui vapaan neljän kilometrin kisassa kolmanneksi ja voitti sunnuntain sprintin perinteisellä hiihtotavalla M14-sarjassa.

 

– Fiilis oli koko viikonlopun ajan hyvä ja sukset oli tosi liukkaat. Sunnuntain sprintin kamppailu käytiin loppusuoralla ja se olisi voinut kääntyä kummankin voitoksi. Lopulta tilanne kääntyi Aleksin loppukurotuksen kautta voittoon, neljän sadasosasekunnin turvin, kommentoi Jalasaho kilpailun päätteeksi.

Keski-Suomen hiihdon syysparlamentissa Piispalassa Kannonkoskella palkittiin kahdella edellisellä kaudella menestyneet ja siellä nähtiin myös huimalaisia värejä palkittavien listoilla. SM-mitalista palkittiin Verneri Poikonen, Hopeasompa- ja KLL-mitaleista Kalle Tossavainen ja lisäksi Hopeasompa-viestimitalista Kallen lisäksi Kasper Kuorinki ja Aleksi Jalasaho. Piispalassa jaettiin myös Keski-Suomen HS-cupissa menestyneitä, Tossavaisen ja Jalasahon lisäksi palkittiin Taru Kautto ja Siiri Tossavainen.

Piispalassa pidettiin samalla myös Keski-Suomen Hiihdon syyskokous. Kokouksessa valittiin johtokunta seuraavalle kaksivuotiskaudelle, jossa Huimasta jatkaa sihteerinä Ella Tuovinen.

– Hyvien tuloksien takana on suuri määrä harjoittelua ja tukea. Harjoitteluolosuhteet helpottuvat taas lisää sekä kilpailijoille että kuntoilijoille, kun tämän viikon lopulla avataan Äänekosken ensilumenlatu. Huiman hiihtojaosto tiedottaa ladun avautumisesta tarkemmin sivuillaan ja sosiaalisessa mediassa, kerrotaan Huiman hiihtojaoston lähettämässä tiedotteessa.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy