ÄKS

Huiman Minitytöt kisaavat tänään Ylen Galaxin Pallossa Tampereella

17.01.2020 11:54
Huiman minityttöjen joukkue Galaxi Pallo -show'ssa näyttää tältä. Kuva: Mervi Nurmi
Gameshow nähdään televisiossa maaliskuussa.

 

Äänekoskelta lähtee tänään perjantaina aikamoinen delegaatio Ylen studioon Tampereelle. Galaxin Pallo 2020 -ohjelmassa kisaavan Huiman joukkueessa on kilpailemassa neljä tyttöä sekä yksi varapelaaja, ja loput Minityttöjen joukkueesta on toki mukana kannustusjoukoissa. Valmentaja Mervi Nurmi kertoo, että joukkueessa on valmistauduttu tv-esiintymiseen kuin mihin tahansa peliin.

– Olemme harjoitelleet tehtäviä, joita siellä on viime vuosina ollut. Kyllä joukkueessa on ollut jännitys päällä, mutta edeltäpäin emme ole lähdössä mitään peliä häviämään, vaan tehdään parhaamme joka tilanteessa, Nurmi toteaa.

Galalaxin Pallo on Yleisradion järjestämä turnaustyyppinen gameshow, jossa neljä suurinta palloilulajia, jalkapallo, koripallo, lentopallo ja salibandy ottavat mittaa toisistaan. Tänä vuonna ohjelmassa koripallon edustusoikeudesta kisaavat Äänekosken Huiman lisäksi forssalainen Feeniks Basket, Helmi Basket Helsingistä sekä Kotkan Peli-Karhut. Jatkoon päässyt joukkue edustaa koko lajia muita palloilijoita vastaan.

– On tosi hienoa, että juuri äänekoskelainen joukkue pyydettiin sinne mukaan. Ja pelaajille on iso juttu, että näin nuorena pääsee televisioon näyttämään taitojaan, Mervi Nurmi hehkuttaa.

Galaxin Pallo 2020 on järjestyksessään viides ja se toteutetaan yhteistyössä Suomen Palloliiton, Suomen Salibandyliiton, Suomen Lentopalloliiton ja Suomen Koripalloliiton kanssa.Sarja starttaa Galaxissa (Yle TV2) lauantaina 7.3.2019 ja voittaja selviää finaalissa lauantaina 9.5.2019.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy