ÄKS

Jari Rautjärvi sai Äänekoski -mitalinsa Valtran juhlatilaisuudessa

18.03.2024 15:46
Kari Kiiskinen vastaanotti Jari Rautjärvelle itsenäisyyspäivänä myönnetyn Äänekoski -mitalin. Nyt mitali on päätynyt omistajalleen. Kuva: Valtra

Jari Rautjärven Äänekoski -mitali on päätynyt määränpäähänsä. 

 

Äänekosken kauppalanvaltuusto lanseerasi marraskuussa vuonna 1972 Äänekoski-mitalit. Kain Tapperin suunnittelemia mitaleja lyötiin tuolloin 200 kappaletta.Ensimmäiset mitalit jaettiin Äänekosken kaupunkijuhlassa 6.1.1973 ja ensimmäisen mitalin sai tuolloin keihäänheittäjä Jorma Kinnunen. Tänään kaupungintalolla vietetyssä itsenäisyyspäivän juhlassa saatiin kaksi mitalistia lisää, kun mitalit tuli noutamaan Markku Louekari ja Linnan juhliin kutsutun Jari Rautjärven puolesta mitalin vastaanottanut Kari Kiiskinen. Tänään maanantaina 18. maaliskuuta  mitali on päätynyt sen omistajalle.

Teollisuusneuvos, toimitusjohtaja Jari Rautjärvi on työskennellyt uransa aikana lukuisissa yhteiskunnallisesti merkittävissä johtotehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Hän jäi eläkkeelle Valtran toimitusjohtajan tehtävästä vuoden 2023 lopussa yli 30 vuoden Valtra-uran jälkeen.

– Valtran toimitusjohtajana hän on vahvistanut paitsi Valtran, niin myös Äänekosken, Keski-Suomen ja koko Suomen kansainvälistä kasvua ja menestystä. Työnsä ohella Rautjärvi on hoitanut lukuisia merkittäviä luottamustehtäviä. Johtajana Jari Rautjärvi hahmottaa kokonaiskuvan, jonka perusteella tekee päätöksiä. Hän ajattelee jo seuraavaa siirtoa, kun muut vielä miettivät tämän hetken tilanteen ratkaisua. Rautjärvi on valmis laittamaan itsensä likoon kun on kyseessä isoista asioista päättäminen. Hän antaa kaiken tukensa omalle tiimilleen, luottaa ihmisiin ja on heidän tukenaan vaikeissakin tilanteissa ollen reilu ja täyden luottamuksen arvoinen. Tunnustukseksi tästä merkittävästä työstä Jari Rautjärvelle myönnetään Äänekoski-mitali, Matti Tuononen sanoi itsenäisyyspäivän juhlassa viime joulukuussa.

 

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy