ÄKS

JYP ja Kärpät kohtaavat Suolahdessa – liput myyntiin torstaina 4.8.

25.07.2022 21:53
Syyskuu alkaa melkoisen komealla matsilla. Halli on valmiina vastaanottamaan niin pelaajat kuin yleisönkin.
Suolahdessa nähdään torstaina syyskuun 1. päivä poikkeuksellisen kovatasoinen ja mielenkiintoinen jääkiekkokamppailu, kun JYP ja Kärpät saapuvat mittaamaan tasoaan liigakauden kynnyksellä.

 

JYP on vahvistanut rivejään alkavalle kaudelle usealla kovalla hankinnalla, mutta myös valmennusosasto on mennyt uusiksi Jukka Rautakorven ja Stanley Cup -voittaja Ville Niemisen hypätessä puikkoihin. Pelaajistossa sen sijaan on tapahtunut paljon. Mukaan on saatu vahvistuksiksi mm. Robert Rooba, Geoff Platt ja Juuso Puustinen.

Kärppien rivistössä luistelee vielä meriiteiltään hieman kovempia nimiä olympia ja MM-kultasankari Marko ”Mörkö” Anttilan johdolla. Lauri Marjamäen luotsaamassa ryhmässä pelaa lisäksi useita NHLssäkin pelanneita pelaajia, joten mielenkiintoa ei ottelusta puutu.

Suolahdessa ollaan syystäkin jännittyneitä:

– Keväällä kun tätä matsia alettiin suunnitella niin tottakai oli jotenkin spesiaalifiilis. Molemmissa porukoissa on pelaajia aivan Euroopan terävimmältä huipulta, eikä tällaisia nimiä ole Suolahden jäällä nähty. Vaikka kyseessä on harkkamatsi, niin mielenkiintoa on varmasti enempi kuin yleensä harjoituskaudella, kertoo Urhon toiminnanjohtaja Sami Pekkala. 

Liput tulevat myyntiin torstaina 4.8. kello 10 Äänekosken Niskasella, sekä jäähallilla Suolahdessa. Lippu otteluun maksaa 15 euroa.

– Lippuja on kyselty jo monta viikkoa, mutta varauksia emme ota vastaan. Uskon kuitenkin, että liput menevät kuin kuumille kiville. Lipputuotot jäävät Urhon juniorikiekon tukemiseksi, ja on upea että JYP on tehnyt tästä matsista tänne jo pienimuotoisen perinteen, Pekkala lisää.

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä katsomaan huippulätkää aivan nurkan takana!

JYP-Kärpät Äänekosken jäähallilla Suolahdessa 1.9. Lipunmyynti alkaa 4.8. 

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy