Katso kaupunginjohtajan videoterveiset – kaupungilta soitetaan jokaiselle yli 70-vuotiaalle asukkaalle


Kaupunginjohtaja Matti Tuonosen videoterveiset koskevat meitä kaikkia. Noudatetaan ohjeita nyt!

Äänekosken kaupunginjohtaja Matti Tuonosen videoterveiset ovat hyvin selkeät ymmärtää: nyt on vältettävä turhaa liikkumista, ja tämä koskee jokaista äänekoskelaista – me selvitään tästä yhdessä, yhteistyöllä! 

 

Nyt olemme odotusvaiheessa, koronavirus ei ole noussut täydellä tehollaan Uudeltamaalta vielä tänne Keski-Suomen korkeudelle. Mutta tulossa se on, se on varma asia. Kaupunki on valmistautunut viruksen tuloon parhain mahdollisin tavoin, talkoisiin on myös jokaisen äänekoskelaisen yhtyä, pysymällä kotona eli välttämällä turhaa liikkumista.

– Kaupunki pyrkii omilla toimillaan suojaamaan ihmisten terveyttä ja henkeä, sekä ehkäisemään epidemian leviämistä. Liikkumisrajoituksia tullaan lähitulevaisuudessa tiukentamaan, Tuononen sanoo.

Virus on viheliäinen, ja tartuntavaarassa ovat kaikki ihmiset, kaikissa ikäluokissa.

– Vetoan kaikkiin äänekoskelaisiin, aina lapsista ikäihmisiin: välttäkää tarpeetonta liikkumista, ja muistakaa turvaetäisyydet. Pienessä nuhassa ei mennä kauppaan, eikä minnekään muuallekaan.

Pääsiäiseen mennessä kaupunki tulee olemaan yhteydessä kaikkiin yli 70-vuotiaisiin äänekoskelaisiin puhelimitse. Tuononen varoittaa mahdollisista huijaussoitoista: kaupungilta soittavat eivät kysy pankkitilin numeroa tai tunnuslukua.

Kaupunginjohtaja suosittaa käyttämään paikallisia yrityksiä.

– Aika monen yrittäjän toiminta käy vaikeaksi poikkeustilan pitkittyessä. Tuetaan omia, Tuononen sanoo.

Katso Matti Tuonosen videoterveiset alta:

 

 

 

Vastaa