ÄKS

Keski-Suomen hyvinvointialueen johto vieraili Äänekoskella: ”Äänekoskella on dynaaminen organisaatio ja tsemppifiilis”

17.08.2023 09:20

Keski-Suomen hyvinvointialueen johtaja Jan Tollet ja erityisavustaja Erkki Nikkilä vierailivat 16.8.2023 Äänekoskella osana hyvinvointialueen kuntakierrosta.

 

Tapaamisessa korostui hyvä ja avoin yhteistyö hyvinvointialueen ja Äänekosken kaupungin välillä. Yhteistyötä ja sujuvaa yhteydenpitoa tulee kehittää edelleen.

Hyvinvointialueen johto piti kuulemistilaisuuden Äänekosken sote-alan yrityksille, tapasi kaupungin luottamushenkilöitä ja virkamiesjohtoa sekä tutustui uuteen Eerolan Palvelukotiin Kuhnamon rantamaisemissa sekä Äänekosken terveyskeskukseen ja henkilökuntaan.

Kuntakierroksella hyvinvointialue kertoi ajankohtaisia kuulumisia, kuten tulevan hallitusohjelman linjauksista ja tulevien vuosien sopeuttamistoimista. Kuntakierroksella hyvinvointialueen johto kerää kunnista myös palautteita, jotka ovat arvokkaita toimintaa kehittäessä.

Jan Tollet ihasteli paitsi Äänekosken terveysaseman ja Eerolanrannan upeita tiloja, niin myös erityisesti sitä, kuinka dynaaminen organisaatio ja henkilöstö Ääneskoskella on sote-palveluissa.

– Kun näki sen dynaamisuuden siinä porukassa, niin wau! Tuli hyvä fiilis siitä, että meillä Keski-Suomen hyvinvointialueella on tällainen porukka, Tollet totesi.

Hyvinvointialue sai Äänekoskelta ”hyvän perinnön”: meillä on ollut pitkään hyvä maine sote-palvelujen tuottajana ja esimerkiksi henkilökuntaa on ollut helppo rekrytoida. Äänekoskella on myös näkemystä siitä, kuinka asioita voidaan lähteä kehittämään.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy