ÄKS

Keski-Suomen Yrittäjät esittää Petri Salmista Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi

10.05.2022 17:47
Suolahtelaissyntyinen Petri Salminen ehdolla Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi.

Suolahtelaissyntyinen Petri Salminen on ollut lokakuusta 2020 Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja nähnyt aitiopaikalta, miten koronakriisi ja Ukrainan sota ovat vaikuttaneet suomalaisyritysten toimintaan.

 

Yrittäjät ovat joutuneet elämään äärimmäisen paineen keskellä, ja siksi monen jaksaminen on ollut koetuksella. Poikkeuksellisesta ajasta huolimatta yrittäjäjärjestö on kyennyt edistämään yritysten menestymismahdollisuuksia monin eri tavoin. Tukitoimenpiteisiin vaikuttaminen sekä yrittäjien keskinäisen vertaistuen mahdollistaminen ovat nousseet merkittävään rooliin viime vuosien aikana.

– Puheenjohtajakausi on ollut huikea näköalapaikka suomalaiseen yhteiskuntaan. Se on vahvistanut entisestään uskoa yrittäjiin, joista suuri enemmistö tekee töitä vahvalla ammattiylpeydellä ja intohimolla, Salminen iloitsee.

Keski-Suomen Yrittäjien hallitus nimesi kokouksessaan 9.5. Salmisen ehdokkaakseen Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi seuraavalle kaudelle. Salminen lupasi jo kaksi vuotta sitten olevansa valmis olemaan käytettävissä puheenjohtajan tehtävään enemmän kuin yhden kauden. Toisella kaudella 2022–2024 hän haluaisi panostaa etenkin siihen, että suomalaiset yritykset pystyisivät hyödyntämään kansainvälisen liiketoiminnan mahdollisuuksia entistäkin luontevammin ja että järjestö kykenee palvelemaan uutta yrittäjäpolvea heidän tarpeissaan.

– Korona ei ole vielä hävinnyt, ja sota varjostaa yleistä ilmapiiriä. Kaiken tämän keskellä yritysten ja yrittäjien tulee kyetä rakentamaan tulevaisuutta. Euroopan pitää olla liiketoimintaympäristö, joka mahdollistaa yritysten kehittämisen, investoinnit ja menestymisen, Salminen kiteyttää.

Puheenjohtaja valitaan Suomen Yrittäjien liittokokouksessa Tampereella 22.10.2022.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy