ÄKS

Keskusta haastaa kuntavaaleissa mukana olevat puolueet ja ehdokkaat vaaleihin ilman vihapuhetta

01.04.2021 09:26 (muokattu 01.04.2021 10:05)

Koulukiusaaminen on puhututtanut jo pitkään. Kukaan ei sitä hyväksy, vaan kaikki tuomitsevat nuorison jopa väkivaltaisenkin käytöksen jyrkästi. Keskustelu aiheesta on  usein syyttävää, ratkaisuja kiperään ongelmaan on vaikea löytää.

Me aikuiset näytämme lapsille ja nuorille mallia omalla käytöksellämme. Siksi me keskustalaiset haastammekin kaikki äänekoskelaiset kuntavaaliehdokkaat sekä kuntalaiset keskustelemaan sosiaalisessa mediassa asiallisesti, ilman vihapuhetta.

Jo nyt olemme huomanneet, että monet kuntalaiset eivät enää osallistu yhteiseen keskusteluun herkästi syntyvän vihapuheen vuoksi. Samasta syystä moni kuntapolitiikasta kiinnostunut on jopa kieltäytynyt ehdokkuudesta. Menetämme tärkeitä näkökulmia keskustelussa pelon vuoksi, vihapuhe on jo nyt este demokratian toteutumiselle. Jokaisen pitää voida osallistua poliittiseen keskusteluun ilman pelkoa vihapuheesta ja häirinnästä.

Me haluamme kannustaa kaikkia rakentavaan ja perustelevaan keskusteluun, etsimään yhdessä ratkaisuja ruman kielenkäytön sijaan. Rakennetaan, ei rikota. Näytetään parempaa mallia nuorisolle. Tehdään yhdessä Äänekoskesta viihtyisämpi ja turvallisempi paikka asua, kasvaa ja elää.

#vaalitilmanvihaa

#vaalitilmanvihaaäänekoskellakin

Keskustan Äänekosken kunnallisjärjestö

Keskustan Äänekosken paikallisyhdistys

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy